Laat ik maar met de deur in huis vallen, ja en nee. En dat zal ik hieronder wel even toelichten natuurlijk. Na onze vakantie in mei ben ik gestart met de 12 weken cursus van bodieboost. Zelf betaald overigens hoor. En dat gaf mij wat houvast. Mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes stonden vast. En toen gingen we als verrassing nog een keer op vakantie. Oeps!

Bodieboost en vakantie

Het kan gewoon eigenlijk, bodieboost en vakantie. Je mag een extra koolhydraat en op vakantie kun je natuurlijk ook gewoon fruit, groente, eiwit en zuivel eten. Maar eerlijk, dat deed ik niet. Ik nam 3 koolhydraten, wat fruit en een aantal koekjes. Ijs als toetje en dan kun je echt niet onder zuivel rekenen. Maar ik vond ook dat ik moest genieten. Dat vind ik nog steeds, genieten is voor mij wel belangrijk.

Lees hier een ontbijt recept van bodieboost

Eten staat gelijk aan genieten?

Eten hoeft niet gelijk te staan aan genieten. Ik weet nog dat ik met een bakje fruit/rauwkost in de julianatoren liep en dat echt heerlijk vond. Wel nam ik toen als lunch friet met een snack. Balans is de key denk ik. Maar ja, lekker eten vind ik toch wel heel erg fijn. En heel erg lekker. Dus bij mij wil dat nog wel eens samen gaan. Lekker eten en genieten. Liever zou ik dat anders zien, maar hé ik eet niet meer iedere week taart. Sterker nog, dat doe ik eigenlijk alleen met speciale gelegenheden (verjaardagen, feestjes). Dat is al een hele verbetering.

Lees hier mijn recensie over het boek bikiniboost van bodieboost

En hoe gaan we nu verder?

Dat het afvallen goed gaat als ik me aan het bodieboost schema hou en 2 keer per week sport is wel een fijne opsteker. Bij de sportschool wegen ze ook en er was toch echt een aantal kilo af. Daar wil ik me graag aan vast houden. Dus ik wil weer wat meer richting bodieboost gaan. Dat betekend een koolhydraad minder en meer groente en fruit tussendoor. Ik wil weer lekker gaan koken en sporten (als ik beter ben gaat dat vast ook beter lukken) en ik ga denk ik op zoek naar gezonde tussendoortjes die wel als een traktatie aanvoelen. Gezonde cakejes of iets dergelijks.

Gebruik voedingssuplementen, werkt dat?

Ook heb ik een tijdje gebruik gemaakt van voedingssuplementen. Niet gelijktijdig, maar afzonderlijk testte ik de supradyn (dit kon je op mijn instagram kanaal volgen en werkte voor mij helaas niet) en BMI complex pil. Van deze pil moest je er 2 per dag nemen. Waar hij eerst niet werkte, voelde ik later wel iets. De pil is redelijk groot en dat vond ik zelf wat minder fijn. Je kunt het poeder er ook uit halen en op een lepel met bijvoorbeeld vla innemen. Dat was helaas erg vies.

Pillen viata BMI complex voor afvallen en meer energie.

Wat doet deze pil?

Het zou bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme en helpen bij afvallen. Dat merkte ik helaas niet direct. Wel had ik minder trek/eetlust (wat afvallen wel ten goede komt natuurlijk) en moest ik elke keer een half uur na het eten naar de wc rennen met krampen. Voor mij dus helaas geen geschikte pil. Maar dat wil niet zeggen dat hij voor jou niet werkt. Je kunt hem kopen bij Viata.  Je bestelt hem hier voor 26,39 euro (nu 20% korting)! Wat ik wel een groot voordeel vind is dat deze pil op basis van natuurlijke producten is en er zit amper suiker in. Toch wel fijn als je wil afvallen. Per 2 capsules bevat het 2 calorieën, 0 gram vet, minder dan 0,5 gram koolhydraten waarvan minder dan 0,5 gram suiker, 0 gram eiwitten en 0 gram zout.

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een voedingssuplement of pil dat zou helpen bij afvallen? Ken je deze pil al?

De bodieboostchallenge betaalde ik zelf, de pillen kreeg ik toegestuurd ter review. Dit beïnvloed mijn mening niet. Lees meer over samenwerkingen op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: