Vandaag geen nieuw dagboek omdat ik vanaf dinsdag al ziek ben. Afgelopen donderdag werd ik naar het ziekenhuis gestuurd met verdenking van een blindedarm ontsteking. Dit was nog niet echt te vinden en dus moest ik vrijdag terug komen. Na een ochtend ziekenhuis was de conclusie dat de pijn niet van een blindedarmontsteking kwam en met het weekend wel echt beter moest gaan. Geen leuke foto’s dus, maar wel een super leuke challenge die vandaag van start gaat op instagram.

Fotochallenge op instagram

Zelf vind ik het altijd leuk om mee te doen met een challenge. Ik hou dat niet altijd vol (sorry!), maar het geeft wat richting aan je foto’s. Daarom bedacht ik samen met Maaike deze herfstchallenge voor op instagram. Zodat we weer een aantal dagen een beetje richting hebben voor onze foto’s. En gewoon omdat we het zelf erg leuk vinden. Waarom we voor herfst kozen mag vast wel duidelijk zijn.

De ‘regels’ van de fotochallenge

Echte regels zijn er natuurlijk niet. Jij maakt de foto en jij bepaald hoe deze eruit komt te zien. Maar we hebben wel een aantal richtlijnen bepaald. Zo loopt deze herfstchallenge 2 weken. Hij start op maandag 24 september (jeej herfst!) en eindigt dus op op maandag 8 oktober. Natuurlijk kun je later ook gewoon nog foto’s plaatsen. Gebruik de #herfstchallenge en tag mij (@mamaminke1) of Maaike (maaikeschrijftop) op instagram.

Waarom ons taggen voor de herfstchallenge?

Oke, je hoeft ons niet perse te taggen natuurlijk. Maar als je ons tagt missen we je foto zeker niet. En aan het eind van de challenge maken we beide een blog met onze favoriete foto’s die we tegen kwamen in de challenge. Dus dan kom jij misschien wel hier op mijn blog voorbij. Leuk toch?! En ik vind het gewoon heel leuk om jullie foto’s te zien dus wil ze niet missen.

Welke onderwerpen komen voorbij?

Omdat ik vrij lui ben en eigenlijk nog best wat pijn heb kunnen jullie dit gewoon op het plaatje lezen. Doe gezellig mee en post je foto’s vanaf vandaag op instagram. Geen volgorde, geen vaste dagen. Gewoon 14 dagen voor 10 foto’s. No pressure. Kan lukken toch?

Uitgelichte afbeelding van Shutterstock door Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: