Een aantal weken geleden kocht ik een embossing heatgun bij de action. Ze hebben de laatste tijd steeds vaker van deze leuke producten. Hij was niet heel duur en het leuk me leuk om het te testen. Als je normaal een heatgun koopt ben je al 20 euro kwijt voor enkel de heatgun. Dit was een echte startersset met pen, poeder en heatgun. 

Om jullie goed te laten zien hoe het werkt nam ik een video op. Zo krijg je denk ik het beste beeld hoe het werkt en kan ik goed laten zien wat ik er zelf van vind.

Waar kun je embossing voor gebruiken?

Er zijn veel manieren om dit te gebruiken. Je kunt het gebruiken bij het maken van kaartjes voor iemand. Of in je bullet of bijbel journal. Je kunt het ook gebruiken in je schrijfbijbel bij een tekst die je aanspreek. In plaats van zelf tekenen kun je ook gebruik maken van een stempel. Dan is het stempelkussen met versa magic wel ideaal. Je kunt hem ook gebruiken bij het versieren van een fotoalbum/scrapbook. Veel mogelijkheden dus.

Lees hier meer over een craftpakket van de action

Wat vind ik van de heatgun en embossingset

Wat kun je verwachten voor 13 euro? Zoals ik in de video aangaf zijn de meeste heatingguns al 20 euro en dan nog de versa magic erbij voor rond de 7 – 10 euro en nog embossingpoeder. Maar het resultaat bij een goede stift is zo mooi. Ik vind het zelf echt iets extra’s geven voor op een kaart of bij een tekening/quote. Ik ga daarom ook op de kreadoe opzoek naar goede versa magic en een goede poeder en kijken wat dit voor verschil maakt. De heatgun is echt top en handig voor meerdere doeleinden. Beter als een föhn die ik eerder altijd gebruikte om papier droog te maken.

Hebben jullie de heat embossing set al gezien bij de action? Of heb je hem al aangeschaft? Ik ben benieuwd waar jullie hem voor gebruiken. Tag me vooral op instagram onder @mamaminke.nl!

1 thought on “Embossing heatgun action, werkt hij goed?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: