Toen Luca hoorde dat er een nieuwe lijn kwam van paw patrol was hij heel duidelijk. Hij wilde dat heel graag hebben. Wat een bofkont was hij dan ook toen wij een pakketje kregen en daar Rubble in zat. Het enige probleem voor hem, hij moest het delen met Nola. Toch iets minder leuk. Gelukkig gaat dat goed en beleef Rubble een groot avontuur.

Heb je een probleem blaf dan maar om hulp

De kreet die je in elke aflevering terug hoort, als je een probleem hebt kun je de pups om hulp vragen. En hier is een groot probleem. Een grote partij rotsblokken blokkeert het spoor. Net op dat moment komt de trein eraan om goederen af te leveren bij het station. Rocky zit al op de trein en Zuma wacht op het station. Snel belt Rocky naar Ryder voor hulp.

avontuur trein komt er aan avontuur mission paw stenen op het spoor

Lees hier alles over de nieuwe mission paw lijn.

Wie kan er helpen?

Ryder staat meteen in de startblokken. Bij het hoofdkwartier is iedereen verzameld. Ryder bekijkt de situatie. Het gaat om een grote partij met stenen. De enige die ze weg kan krijgen is Rubble. Daar gaan ze. Snel onderweg naar het spoor voordat ze te laat zijn. Eenmaal aangekomen bekijken ze de situatie.

avontuur ryder in actie avontuur Rubble komt eraan avontuur oderweg

Het avontuur kan nu echt beginnen.

De tijd begint te dringen. De trein is al vlak bij en de partij rotsblokken ligt nog steeds op het spoor. Rubble roept om zijn boor en begint met boren. En net op tijd krijgt hij alle blokken aan de kant. De trein kan veilig door de grot heen en komt tot stilstand bij het station. Iedereen is veilig dankzij Ryder en Rubble.

avontuur hoe gaan we oplossen avontuur Rubble baant zich een weg avontuur net op tijd voor de trein

Mee doen met de hype of toch niet?

Persoonlijk ben ik niet zo van de hypes. Luca heeft een aantal sets van paw patrol gekregen en van elke pup 1 auto. Zo’n mini van een euro of 8. Verder niets omdat ik het gewoon vrij prijzig vind. Maar ik zie wel dat hij er super leuk mee kan spelen. Ook samen met Nola. Wat Luca echt geweldig vond aan deze Rubble, is dat Rubble er zelf uit kan. Dat kan bij de andere autotjes niet en dat is toch jammer. avontuur rubble mission paw 2 avontuur rubble mission paw

Meerdere autotjes, is dat nou echt nodig?

De kinderen hebben al genoeg speelgoed. Dat zal menig ouder wel herkennen. Moet er dan echt nog zo’n autotje van paw patrol bij? We hebben al een Rubble staan toch. Maar ik vind dit zelf toch wel een erg leuke aanvulling. En Luca ook. Deze auto heeft een ander uiterlijk (die we hadden is een soort bulldozer en dit meer een soort boor). Daarbij, zoals ik hierboven al aangaf, kan Rubble hier uit de auto. Zo kun je ook met de hondjes zelf spelen. Een erg leuke en fijne bijkomstigheid. Ook als er een vriendje komt spelen en ze willen beide Rubble dan kan dat nu gewoon omdat we er twee hebben. Ik zie een hoop voordelen. avontuur rubble mission paw

Lees hier ook over paw patrol.

Heeft de mission cruiser meerwaarde?

Deze vraag zal uiteraard iedereen anders beantwoorden. Erbij gezegd hebbende dat wij nog geen grote auto of boot van paw patrol hebben. Er kunnen 3 autotjes in, dus niet iedereen pas in de cruiser. Het is wel net iets leuker voor het avontuur. En de mission kaartjes kun je gebruiken in de mission cruiser. Ook wel erg leuk natuurlijk. Voor Luca en Nola heeft hij zeker meerwaarde. En ze spelen er echt super leuk mee. Plus hij maakt niet heel veel geluid, dat vind mama ook wel fijn.

avontuur mission paw cruiser

Wij vinden deze lijn van paw patrol erg leuk. De andere mini-vehicles gaan zeker op het verlanglijstje van de kinderen. Je kunt de mission cruiser hier kopen voor 49,99 euro. Hebben jullie al iets gekocht uit deze lijn?

liefs Minke

Rubble uit de mission paw lijn hebben wij gekregen ter review. De rest van de spullen hebben wij zelf gekocht. Dit beïnvloed onze mening niet. Lees hier over samenwerkingen.

Rubble beleeft de meest spannende avonturen met zijn vrienden. Er gaat vanalles mis in avonturenbaai, maar de pups van paw patrol weten het altijd weer goed te maken. Zal het ze deze keer ook lukken om alles te redden? En de mission cruiser, is hij er op tijd bij? Kijk snel hoe dit afloopt!

Deze tekst bevat een affiliate link

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: