Lieve lezers, 
Er is een hoop gebeurd in een maandje tijd. Laten we beginnen met het goede nieuws. Christiaan zijn strijd met eten lijkt klaar te zijn. Hij eet af en toe meer maar ook dagen nog matig, maar de strijd die erbij zat is weg. Hij maakt er zelf minder een punt van en schiet niet zo in een driftbui als we gaan eten. Qua gewicht moet dit nog blijken, maar we zijn al enorm blij met dit simpele resultaat.

Verjaardagen

De verjaardagen worden al druk gepland. De datum is er al en de uitnodigingen zijn al gemaakt. We vieren het dit jaar samen, dat leek ons een stuk makkelijker gezien er maar 3 weken tussen zit!

Ontwikkeling Charlotte

Charlotte is sinds afgelopen week 2 tanden rijker. Daarmee staat de stand ook meteen op 2, maar we zijn blij dat ze door zijn. Het is niet zonder slag of stoot gegaan. Hopelijk komen de volgende 2 makkelijker door voor haar. Kruipen vind ze geen leuke sport meer, nee zij wilt graag rondrijden in haar loopauto. We wisselen dit wel af met andere activiteiten want de hele dag in zo’n stoel is ook niet goed natuurlijk. Hopelijk heeft ze het optrekken en staan snel door, dan zal ze het kruipen ook weer leuker gaan vinden. De fysiotherapie die ze kreeg i.v.m. haar geboortegewicht is gestopt. De therapeute was helemaal tevreden met haar ontwikkeling en verwacht dat zij voor haar eerste verjaardag zal lopen.

Studeren en examen

Ik ben op dit moment druk bezig met studeren voor een examen wat we midden april hebben. Het is een groot examen wat zo’n 4 vakken bevat. En daarmee dus vrij pittig is. De balans tussen werk, school, gezin en huishouden is nog niet helemaal gevonden maar ik doe m’n uiterste best om alle 80 ballen in de lucht te houden. En dat kost mij soms veel moeite.

Verdrietig nieuws

En daarmee beland ik ook bij het minder goede nieuws. Helaas is er in onze familie wat onenigheid geweest over die balans en hierdoor hebben mijn ouders, na het vinden van contact 2 jaar geleden, besloten dit weer op te geven. Ik ga niet in details treden maar enorm jammer is het zeker en het had niet zo hoeven te lopen.

Hopelijk heb ik volgende maand beter nieuws!!

Tot in mei, lieve lezers.

liefs Ilona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: