Wat gaat het snel zo’n week. We begonnen met pasen en daar kwam ook gelijk de eerste blog van die week online. We gaan weer kijken naar wat er nog meer online kwam en wat andere cijfers. Ik ben ook bezig geweest met de nieuwe privacywetgeving. Daar zal ik jullie niet te veel mee vermoeien. Maar het is wel even een ding dat ik goed geregeld moet hebben.

Zondag

We beginnen dit keer op zondag met de paashop die met Pasen online kwam. Je kunt nog snel mee doen met de winactie. Sommige lopen tot 7 april, let goed op! Bij mij kun je tot morgen mee doen. Heb jij al een rondje gemaakt? Klik op de foto om bij mij te beginnen.

paashop

Dinsdag

Maandag had ik lekker een dagje vrij. Een dagboekje van afgelopen week konden jullie vinden op dinsdag. Voor de kinderen als hoogtepunt natuurlijk het uitzoeken van iets leuks in de speelgoedwinkel. Ik vond het heel bijzonder om naar mijn oma te gaan met de kinderen. En ik heb heerlijk van een lunch genoten.

dagboek gezellig bij omi

Woensdag

Pasen is weer achter de rug. Het leek mij leuk om samen met de kinderen toe te leven naar deze feestelijke dag. Dat heb ik gedaan én daar schreef ik over. Een leuke tip voor jullie voor volgend jaar. Tegen die tijd zal ik hem nog eens met jullie delen. Oh en ik geef je 4 tips wat je met je paaseitjes kunt doen. Weggooien is natuurlijk zonde.

Donderdag

Rubble gaat op avontuur. Je kon vandaag lezen over het avontuur, zou het goedkomen?, en of ik de mission cruiser een aanwinst vind. De kinderen wel zul je begrijpen. Ik kijk toch met iets andere ogen naar al dat speelgoed.

avontuur mission paw cruiser

Vrijdag

Elke maand geeft Ilona een update hoe het gaat bij hun. Ze is super druk met haar opleiding, begrijpelijk. Maar ze doet veel meer. Hoe zou het met Christiaan zijn en het eten? Hoe gaat de ontwikkeling van Charlotte? Je leest het in deze blog.

dagboek ilona dagje uit gezin

Top 5 gelezen op mamaminke.nl

  1. de paashop
  2. dagboek #11
  3. privacy van de kinderen
  4. op mamaminke.nl met de mededeling
  5. toeleven naar Pasen

De paashop met winactie natuurlijk op 1. En jullie waren ook nieuwsgierig wat je kon doen met al die leftover paaseitjes. Leuk om te zien!

Dan wens ik jullie een heel fijn weekend. Ik ga nog even zitten om de laatste dingen voor die AVG aan te passen en genieten van het heerlijke week. Tot volgende week1

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: