Hier kan ik wel aan wennen hoor. Heerlijk die zon en warmte. Hebben jullie ook zo van de zon genoten? Ik hoop dat het nog een hele tijd zo blijft. Maar eerst eens kijken naar afgelopen week. We begonnen natuurlijk met Pasen, waardoor de schoolweek ook iets korter was. We hebben weer een aantal lekkere dingen gegeten en ik werkte voor het eerst buiten de deur. Kijken jullie mee?

Maandag

We doen het rustig aan deze dag. Mark heeft nachtdienst dus slaapt uit. Of eigenlijk, dat probeert hij. De kinderen zijn goed aanwezig. Dus het lukt iets minder. In de middag gaat Luca onverwachts naar opa en blijft daar slapen. Voor hij ging zei hij bovenstaande. Wat een lieverd is het ook!

In de middag kwamen mijn ouders even langs. We besloten spontaan uit eten te gaan bij het pannenkoekenrestaurant. Jammie! Nola vond het super leuk. En de pannenkoek was heerlijk, ik had pannenkoek tompouce. En ja die is echt heel erg lekker.

Dinsdag

Dagboek bento trommel LucaIn de ochtend breng ik de kinderen weer naar school. Luca wilde graag overblijven dus ik gaf hem dit mee. Helaas had hij maar weinig opgegeten, omdat er volgens de overblijfjuf geen tijd was. En het paaseitje moest hij thuis maar eten. Zo sneu, want hij keek zo uit naar zijn verrassing. En die pakjes drinken en zakjes koekjes mag wel gewoon. Daarbij krijgen ze ook een chocolade pakketje van school voor Pasen en een adventskalender met chocola voor kerst. Een beetje krom dus. En ik vind dat je dit dus niet via het kind speelt maar via de ouder. Dan had hij zijn eitje kunnen eten en had de juf tegen mij moeten zeggen dat dat niet gewenst is. dagboek sportschool

Als de kinderen op school zitten besluit ik om half 10 te gaan sporten. Even een rondje doen en dan naar huis. De rest van de week heb ik ook geen tijd door andere verplichtingen dus dan doen we het even zo. dagboek kleding uit de kast

Als ik de was ophang ziet Nola haar kans. Alles weer uit haar kast. En ze heeft nogal veel kleren. Beetje jammer weer.

Woensdag

dagboek luca wegbrengen

Het is woensdag dus mogen we met Luca mee de klas in. Nola vind het verschrikkelijk, maar we blijven toch even om twee van deze platen te maken. Luca vind dat altijd heel gezellig.

Als we wat boodschappen hebben gehaald en weer thuis zijn lezen we een boekje. En dan maken we ook meteen de puzzels. Of eigenlijk haalt Nola ze eruit en mag ik ze weer maken. Dagboek pakketje studio sprankel

In de middag komt er een heel gaaf pakketje binnen. Het is een project voor Hemelvaart en Pinksteren. Later kunnen jullie daar meer over lezen. dagboek kaart voor oude oma

Met Pasen had Luca voor oude oma (oma van Mark) een leuke kaart gemaakt. Deze hadden we gebracht en oma was er heel blij mee. Deze foto kregen we van opa door gestuurd.

Donderdag

dagboek kinderboerderij cavia

De reden dat ik niet kon sporten. Samen met Nola en haar klas gingen we naar de kinderboerderij. Er moest een ouder mee en Mark had al een andere afspraak. Dus ik ging gezellig mee. De cavia vond ze wel spannend, maar ze aaide hem toch een paar keer. Dagboek kinderboerderij varkentjes kijken

Daarna rond lopen om de dieren eten te geven. De varkens vond ze wel erg leuk ook om te bekijken.

Vrijdag

dagboek geef mij een prentenboek

In de ochtend sta ik om 9 uur bij de bruna. Snel dit boek halen want ik ben bang dat hij snel uitverkocht is. Voor 2 euro wilde ik deze wel heel graag hebben voor de kinderen. dagboek lunchen

Daarna door naar het centrum waar ik heb afgesproken om samen met iemand aan de avg te gaan zitten werken. Ik lunch met dit broodje. Erg lekker, broodje beenham. dagboek dierentuin

Als ik thuis kom besluiten we naar de dierentuin te gaan. Samen in de auto.dagboek jungle Jack luisteren

We waren aan het wachten op jungle Jack. Hij is er niet zo vaak (of niet altijd wij er wel zijn) dus dat was extra leuk. We zagen hoe de gorilla’s te eten kregen. dagboek panda

En door naar de panda’s. Ze waren dan wel niet buiten, maar hij liep wel. Normaal slaap hij altijd als ik kom kijken. dagboek moeder en zoon

Dierbare foto van moeder en zoon. Hij was heerlijk aan het klimmen hier en ik moest van hem meelopen op de grond.
dagboek volgers instagram

Jee, super leuk dat jullie mij volgen met zoveel. Bedankt! Volg jij mij al op instagram?

Zaterdag

dagboek luiers wegbrengen

Minimaal 1 keer per week loop ik hier heen met een zak luiers. Dat scheel enorm in ons afval. De grijze hoeft nu maar 1 keer per 9 weken aan de weg ongeveer. Ideaal want dat bespaart ons hopelijk geld.dagboek ijsjes halen

Ik neem daarna deze ijsjes mee bij de emte. De pint magnum wit hadden ze niet meer. Dan maar iets voor de kinderen. Best prijzig nog voor 4 ijsjes, maar goedkoper als we ze 4 los halen bij de snackbar.dagboek moestuintjes

Samen met Luca zaai ik alle zaadjes. Of dat dachten we. Totdat ik nog een zak tegen kwam. We mogen nog even. dagboek badeendjes

In de middag spelen de kinderen lekker buiten. We halen het speelgoed ook weer van zolder en al die badspeeltjes zijn zo vies. Ik besluit nieuwe te halen en neem deze eendjes mee (ik dacht iets van 1,79 euro bij de action).dagboek badvisjes

En ook deze visjes gaan mee. (ik dacht 2,49 bij de action). Weer schoon speelgoed voor de kinderen. Door het water gaat het binnenin toch schimmelen. Maar deze lijken dicht te zitten. Dat zou ideaal zijn. Nog even met water testen of er geen bubbeltjes komen. dagboek vieze grond

Als ik even boven ben en Nola alleen in de kamer gebeurd er dit. De plantjes die we gezaaid hadden vond zij ook wel leuk. Gelukkig heeft ze maar 1 gepakt en al snel alles gelaten wat het was.

Zondag

dagboek zonnebrand

Wat is het een heerlijke dag vandaag. Echt weer belangrijk om je in te smeren. Binnenkort een grote review van de zonnebrand en andere producten die wij gebruiken van drs. Leenarts.

We hebben een heerlijk weekend gehad. Hebben jullie ook genoten van het lekkere weer?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: