Nola is een echte poppenmoedertje en wil graag alle poppen hebben. Nu vind ik baby born wel de pop onder de poppen dus leek het me leuk om deze aan haar te geven voor haar verjaardag. De prijs was alleen een beetje een tegenvaller. Baby born is best prijzig, maar van mijn ouders kreeg ze de nieuwste baby born soft touch. Ze kreeg ook nog een leuk setje kleding en accessoires erbij om een feestje te vieren.

Waarom baby born?

Voor een echte poppenmoeder is het natuurlijk leuk om steeds wat uit te breiden qua spullen. Voor baby born heb je gewoon veel accessoires. Daarnaast neemt Nola graag haar pop mee in bad in de zomer. We hebben een aantal stoffen poppen en dan vind ik dat toch minder fijn. Deze baby born kan gewoon mee in bad. Ideaal dus. En baby born heeft een aantal functies (o.a. plassen, poepen en huilen) die werken zonder batterij.

Nieuwe baby born soft touch en party set met accesoires review. De pop Nieuwe baby born soft touch en party set met accesoires review. party set

De nieuwste baby born soft touch

De baby born zou als een echte baby voelen en soepel kunnen bewegen. En dat is ook echt zo. De armpjes kunnen niet alleen omhoog en naar beneden, maar ook een beetje opzij. Als je de benen omhoog doet om een luier om te doen is het net als bij een echte baby. Samen de pop laten huilen (let op het bleek bij ons een waterval te zijn!) of laten plassen ging ook goed. Wel met hulp van mij, maar wat hadden we een lol. En Nola kreeg het ook best goed zelf voor elkaar. Toen de pop moest huilen, ging Nola de pop troosten. Popje huilen zei ze nog, de schat!

Nieuwe baby born soft touch en party set met accesoires review. pop met kleertjes

 

Bekijk ook mijn top 3 leukste autospeelgoed voor kinderen

Wat krijg je bij de baby born pop?

Baby born wordt geleverd met veel accessoires in de startset. Je krijgt een flesje, speentje, potje, zakje voeding en een luier. Naast de pop zelf natuurlijk. Ook zit er een vriendschapsarmbandje bij die de pop en je kind kunnen dragen. Je kunt kiezen uit een jongenspop, blank meisje en donker meisje. De pop heeft een rompertje aan en een mutsje op. Er zit ook een instructie bij hoe je de pop weer schoon kunt maken en hoe je het water goed weg kunt laten lopen uit de pop.

Nieuwe baby born soft touch en party set met accesoires review. Nola met haar pop

Baby born party set

Naast de pop kreeg Nola ook een party set cadeau. Nola is gek op taart, feestjes en jurkjes. Dat mocht dus niet ontbreken. In de partyset zit een leuk jurkje, een papieren kroontje voor baby born, een taart met taartschep en kaarsjes en bordjes/vorkjes/bekertjes. Lekker vrolijk voor een feestje samen met baby born. Wel bevat het veel kleine onderdelen. Pas dus goed op als je kindje nog veel in de mond steekt of wanneer er kleine kinderen komen. Nola vind het nog wat te priegelig om mee te spelen en laat, naast het jurkje, deze spulletjes nog wel liggen. Dat geeft niet, komt vanzelf wel.

Nieuwe baby born soft touch en party set met accesoires review. party set uitgepakt

Ik vind het een hele leuk pop en de party set is echt een leuke aanvulling. Nola is er heel blij mee en heeft er al veel mee gespeeld. De pop wordt elke dag wel even gepakt en mag overal mee naar toe als het aan haar ligt.

Nieuwe baby born soft touch en party set met accesoires review.

Deze blog bevat een affiliate link. Daar merk je niets van, maar je helpt mij mijn blog te onderhouden. Deze producten hebben we zelf betaald of van mijn ouders gekregen. Het is geen gesponsorde blog, we zijn gewoon heel enthousiast.

1 thought on “Baby born Soft Touch en party set voor lieve poppenmoeders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: