Je ziet het steeds vaker in Nederland en in Amerika is het al helemaal niet meer weg te denken. Een babyshower voor de aanstaande mama. Bij Luca heb ik dat niet gehad, maar ben ik wel heel erg verwend met allemaal spulletjes voor hem. Zo kregen we een wandelwagenset met maxicosie, een badset en heel veel kleertjes. Speelgoedjes, knuffels en verzorgingsproducten waren er ook al aardig aanwezig. Op pinterest heb ik zitten kijken tussen foto’s van deze babyshowers. Wat is dat toch leuk.

Wat is dat?
Voor wie het nog niet kent zal ik even heel kort uitleggen wat het is. Een babyshower is een feestje voor de zwangere dame. Er worden dan vriendinnen en familieleden, over het algemeen vrouwen, uitgenodigd. Iedereen neemt iets mee voor de baby of de zwangere wat ze kunnen gebruiken. Er worden lekkere hapjes gegeten en lekker gedronken. Je kunt bijvoorbeeld een babyshower high tea doen. Gewoon om de zwangere in het zonnetje te zetten.


Inspiratie
Nu kan ik me voorstellen dat je zo niet een, twee, drie weet waar te beginnen. Daarom hieronder wat inspiratie. Vind het zelf ook erg leuk om te kijken (hint hint). Wie weet leest mijn familie/vrienden wel mee op mijn blog en zien ze dit haha.

babyshower
Klik op het plaatje voor de link naar mijn bord.

 Wat vinden jullie van deze ‘hype’? Hebben jullie zelf een babyshower gehad of zou je het leuk vinden een babyshower te krijgen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: