De laatste weken van de vakantie zijn weer begonnen. Tijd om alle spullen weer bij elkaar te gaan zoeken voor het nieuwe schooljaar. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik dat altijd in het begin van de vakantie deed. Dan waren alle leuke spullen er nog. Tegenwoordig is alles vrij goed verkrijgbaar heb ik het idee. Of is het via internet ook wel te bestellen. 

Besparen
Er zijn een aantal manieren om te besparen op schoolspullen. Nu kun je gewoon niet zo veel kopen. Dat bespaard al, wat je niet koopt hoef je niet te betalen. Maar het is allemaal zo leuk, dus dat zou voor mij geen optie zijn. Je kunt ook een map kopen en daar a4 lijntjespapier in stoppen en deze gebruiken in plaats van schriften. Dat is al een stuk goedkoper en ook hele hele jaar door goed verkrijgbaar. Nog een andere optie is om even bij de zeeman binnen te lopen. Daar hebben ze ook hele leuke schoolspullen te koop. 


Volgens de laatste trends
De nieuwe schoolspullen van de zeeman zijn volgens de laatste trends. Mooie clipborden om je notities te bewaren. Of natuurlijk om een mooie poster of kaart op te hangen. Mooie zelfklevende notitieblaadjes waarop je leuke berichtjes aan je vriendinnetje kunt sturen of om je aantekeningen wat op te vrolijken. De spullen zijn er in verschillende stijlen. Zo kun je alles op elkaar afstemmen en voor 1 stijl gaan. Of mix-and-match bij elkaar wat jij het allerleukste vind.


Prijsjes
Zoals we gewend zijn hebben de schoolspullen ook weer leuke zeeman prijsjes. Een mooi clipbord of schriften voor 0,99 euro. Ook de etuis, paperclips en punaises zijn 0,99 euro. Mooie collegeblokken voor 1,99 euro. Tabbladen voor 0,59 euro, sticky notes voor 0,79 euro en etiketten voor 0,29 euro. Geen geld voor schoolspullen. Zo hou je dus geld over voor leuke dingen.


Waar heb jij je schoolspullen gehaald of ga je ze nog halen?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: