Blogs lezen doe ik altijd ’s ochtends of ’s avonds als de kinderen nog op bed liggen. Oke, soms ook nog even tijdens de lunch, als Nola slaapt en Luca lekker aan het eten is en wat tv kijkt. Het is dan ook heel leuk om nieuwe mamablogs te leren kennen. Ja, daar lees (en schrijf ik nou eenmaal het liefst over). Samen met een aantal mamabloggers hebben we onze krachten gebundeld en komt er een echte mamabloggersdag!

Initiatiefneemster
Yvonne van kidzblogger.nl kwam met dit leuke idee. Een speciale dag waarop we allemaal een leuk artikel schrijven en naar elkaar doorlinken. Leuk om zelf zo nieuwe bloggers te leren kennen en andere bloggers aan onze volgers voor te stellen. Voor jullie wordt het nog leuker, want op elke blog kun je deze dag een hele mooie prijs winnen. Iedereen heeft een andere prijs, dus dat maakt het extra leuk. Voor iedereen zit er wel iets bij.

Save the date – mamabloggersdag!
Op zaterdag 10 september zullen er bij ons allemaal een leuke blog met winactie verschijnen. De prijzen ouden we nog even geheim, maar het is echt heel leuk. We doen met 57 mamabloggers mee, heel veel leuks om te lezen dus! Met de bloghop zullen we je van de ene blog (mijn blog in dit geval) naar de nadere blog sturen en zo kom je uiteindelijk weer bij mij terecht. Je hebt dan 57 leuke artikelen kunnen lezen, misschien zelfs wel 56 nieuwe blogs leren kennen en met 57 super gave winacties mee kunnen doen. Noteer de datum, 10 september 2016, dus alvast op je kalender en in je telefoon zodat je het niet vergeet.

Mijn winactie
Wat ik ga weggeven weet ik nog niet precies. Dit is voor mij ook nogal nieuw allemaal. Wat is het dan fijn om lieve ‘collega’s’ te hebben die je willen helpen. Naast Yvonne heeft ook Marguerita mij heel erg geholpen. Ze gaf mij veel tips over wat je met de winactie kunt doen. Super fijn. Ook Linda heeft mij geholpen met tips over een winactie. Super bedankt allemaal dames, zonder jullie had ik me een stuk meer verloren gevoeld!

Zie ik jullie op 10 september?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: