Toen Luca een half jaar oud was bedachten wij dat we graag een nieuwe badkamer wilden. De badkamer was wat gedateerd. En we wilden graag wat meer opberg ruimte hebben. Zo hadden we het een en ander qua wensen opgeschreven. Daarnaast hadden we uiteraard ook een budget vastgesteld. Want een badkamer is niet zomaar iets wat je gaat aanschaffen. Het moet niet te gek worden en je moet echt niet meer uitgeven dan je kunt missen.


Zo gingen we op pad. We zijn bij verschillende zaken geweest en hebben verschillende offertes ontvangen. Naast dat we graag de goedkoopste zaak wilden vinden die voor ons een mooie badkamer kon realiseren, wilden we ook een goed gevoel hebben bij de zaak. Het zijn mensen die je een aantal weken over de vloer hebt en daar moet je je wel prettig bij voelen. Oke, de verkoper zal echt niet bij jou in huis staan. Maar als de winkel goed voelt, heb je een grote kans dat dit met de mensen die je badkamer daadwerkelijk plaatsen ook zo is. 

Voor nu wil ik jullie graag de badkamer laten zien zoals hij was. We zijn krap aan 2 weken bezig geweest met de verbouwing. Het was een hel. De mensen waren prima, behalve dat ze niet kunnen luisteren. Maar met zo’n kleine in huis is het niet te doen. Luca sliep toen in de ochtend ook nog, maar door het lawaai de eerste dagen (slopen) kon dat niet. We hebben hem toen 2 dagen bij mijn ouders gebracht. Daarna ben ik zelf vaak weggegaan om in het huis van mijn schoonvader te gaan zitten die toen toevallig op vakantie was. Dan kon Luca rustig slapen en ik heerlijk rusten. 

Een volgende keer laat ik jullie zien hoe het geworden is. Maar nu eerst hoe het was.Wat vinden jullie van de oude badkamer? Zouden jullie ook graag een nieuwe badkamer willen? Laat het weten in een reactie.
Zijn jullie benieuwd hoe het geworden is? Hou dan de blog in de gaten!

Liefs,
M.

1 thought on “Badkamer renovatie #1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: