In het boek van bodieboost, bikiniboost, zag ik in week 1 een lunchgerecht staan dat mij wel lekker leek. Ik had mijn twijfels over de hoeveelheid (te weinig?) en over de betaalbaarheid (duur?). Toch besloot ik het gewoon eens uit te proberen. Wie niet waagt, die niet wint toch? Dus zo geschiede. Lees snel verder als je wilt weten wat ik er van vind.

Er staat niet duidelijk een beschrijving bij hoe je het klaar moet maken. Met de plaatjes moet het wel lukken, maar het kan zijn dat ik wat te weinig komkommer heb gebruikt. Wat heb je nodig?

Ingrediënten:

  • 4 pakken kipfilet voor op brood (1.09 per pak bij de lidl)
  • 3 komkommers (0.45 per stuk bij de lidl, inmiddels waren ze deze week 0.29 per stuk)
  • 1 fles chilisaus (0.99 per fles bij de lidl 700 ml uit mijn hoofd)
  • 2 pakken wraps (0.89 per 6 stuks bij de lidl)
Dit recept kwam hier vandaan.

Zoals je kunt zien heb je aardig wat ingrediënten nodig.  De totale kosten komen neer op: 8.84 euro. Dit is wel voor de hele week. Daarbij hou je nog chilisaus over natuurlijk. En nog een paar wraps. Deze kun je echter geopend maar 3 dagen in de koelkast bewaren. Goed op letten dus. Ik heb de ingrediënten niet goedkoper kunnen vinden (de markt misschien nog wel?).

Wat vond ik er van?
Lekker! Ja echt, het is heel goed te eten en gewoon lekker. Dat gebeurt mij zelden met lunchrecepten. ik hou gewoon niet van brood. Vind dat echt niet lekker. Maar dit is echt lekker. Jammer van de prijs vind ik, want dit is gewoon het geld dat ik voor 1 dag alle maaltijden heb. Eigenlijk nog meer dan dat. Dus om dit iedere week te doen is voor mij niet haalbaar. Zeker de kipfilet is duur. Ik had kalkoenfilet gedaan, omdat dit toen in de aanbieding was. En ik deed 3 plakjes op de wrap in plaats van 4. Zo kon ik 3 wraps met 1 pakje maken. Het was voor mij echter niet genoeg als lunch. Ben ik zo’n grote eter? Ik nam er 2 per lunch en dan had ik redelijk genoeg, maar het was niet heel veel. Misschien moet ik wennen ofzo, maar dat is ook niets voor mij dan.

Ik ben helaas vergeten een foto te maken van hoe het er uit zag. Maar, echt het is lekker. Dus heb je het geld er voor (over) probeer dit dan eens. Ik zou het zeker nog wel eens willen eten, gewoon omdat ik het zo lekker vind. 

Wat vinden jullie van dit recept? Laat het weten in een reactie.

Liefs,
M.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: