Samen met Luca heb ik weer wat lekkers gebakken. Of eigenlijk moet ik zeggen Luca met mij. Want met de bakmixen van HomeMade kan hij bijna alles zelf doen. Zo leuk voor een kind om iets zelf te kunnen maken zonder (of een klein beetje) hulp van hun vader of moeder. Luca vind het erg leuk. We maakten dit keer de kruidcake, een van mijn favorieten. Benieuwd of Luca dat ook vind? 

Wat heb je nodig?

Zo makkelijk, want naast het pak heb je behalve water en een oven (of airfryer) niets nodig. Wij hebben hem gewoon in de oven gebakken, net zo makkelijk. Natuurlijk is een mixer, spatel of garde met een mengkom wel heel handig ook. Anders wordt het zo lastig maken. Maar een bakblik je niet nodig. Deze zit er gewoon bij van karton. Handig met het scheiden van je afval, want hij kan gewoon bij het papier.

Lees ook over bakken met Luca #1 confetti taart

Hoe maak je de kruidcake?

Ik denk niet dat er een makkelijkere bakmix is dan deze. Het enige wat je doet is de mix in een kom en water erbij doen. Even mixen tot een glad beslag en hop in de vorm gieten. De oven en in wachten is misschien nog wel het lastigste. Vooral dat wachten, want dat duurt natuurlijk zo lang. Luca ging ondertussen maar even voetballen.

Stappenplan in foto’s

kruidcake mix in de com

Je gooit de mix uit het zakje in een kom.kruidcake water erbij

Dan doe je het water erbij.kruidcake mixen maar

Alles door elkaar mixen.kruidcake de oven in

Het klontvrijbeslag in de vorm gieten en de oven in.kruidcake klaar

Als hij eruit komt even afkoelen en lekker eten.

Lees ook over bakken met Luca #2 muffins

Het resultaat

Zelf was ik erg blij met het resultaat. Een lekkere cake, niet al te gezond haha. Luca vond hem niet lekker. Dus ik mocht de cake in mijn eentje opeten. Of nee, want Nola vond hem wel erg lekker. Maar die lust eigenlijk alles dus dat verbaasd me niets. Maar ik denk niet dat hij hier nog eens wordt gebakken door Luca.

Vinden jullie kinderen de kruidcake lekker?

Wij testen de mix voor kruidcake van homemade. Luca maakte deze cake helemaal zelf. Behalve het oven gedeelte dan, want dat mag hij nog niet van mij. Lees mee wat wij van deze cake vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: