Afgelopen week was weer een gewone week na de vakantie voor mamaminke.nl. De kinderen waren weer naar school/psz dus had ik weer volop tijd om te bloggen en nieuwe ideetjes te bedenken. Super leuk, want dat is wat ik graag doe. Ik bedacht me dat ik wel een goed plan moet hebben voor de zomervakantie. Want 2 weken stil liggen kan nog, maar 6 weken stil dat wordt hem niet. Dan ga ik het bloggen ook te veel missen. Dus heb je een tip, laat maar weten!

Wat kwam er online deze week op mamaminke.nl?

Op maandag konden jullie een XL dagboek lezen en zien van onze meivakantie. We hebben een heerlijke vakantie gehad en leuke dingen gedaan.

dagboek XL uitgelichte afbeelding

Dinsdag kwamen er twee artikelen online. Het eerste ging over de Julianatoren. We waren bij de première van Cas de Ranger en ik heb meteen getest of het ook een leuk park is met een kleine peuter. In de middag kwam mijn aller eerste video online. Een action shoplog. Het jij hem al gezien?

julianatoren uitgelichte afbeelding

Woensdag konden jullie een recensie van het boek Knetteren & Knallen Bijbels proefjesboek lezen. Wij zijn er heel blij mee en doen er met regelmaat proefjes uit. Ik zoek dan zelf gewoon een simpele uit om samen te doen met de kinderen. Alleen kunnen ze dat nog niet, maar samen werkt het perfect.

knetteren en knallen uitgelichte afbeelding

Donderdag kwam er een tag online over niet kunnen slapen. Dat heb ik soms als ik mijn bed uit moet rond 4 uur ’s nachts. Luca moet dan naar de wc en dan ben ik gewoon wakker. Slapen lukt niet meer en aan wakker liggen heb ik een hekel. Dus ga ik andere dingen doen. Zoals deze vragen bedenken.

Vrijdag kwam er weer een bakken met Luca online. Dit keer maakten wij de kruidcake van HomeMade. Ik ben zo trots op mijn jongen. Hij maakte hem helemaal zelf (oké, behalve de oven dan natuurlijk)

kruidcake uitgelichte afbeelding

Dat waren de blogs die deze week online kwamen. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Heb je nog tips of suggesties voor een blog, laat het dan zeker even weten via een mail of reactie onder deze blog.

De top 5 op mamaminke.nl

Zelf ben ik altijd wel beniewd welke blogs dan goed gelezen worden. Die zal ik dan ook met jullie delen. De top 5 van deze week is:

  1. De moederdagbloghop
  2. Zelf snoepjes maken
  3. Dagboek XL
  4. DIY moederdagcadeau
  5. Missen jullie ons dagboek al?

Winactie!

Hij staat al op 1 in de top 5 van best gelezen blogs, maar doe jij al mee met de moederdagbloghop? Je kunt het kraamjournal winnen van Daniëlle Koudijs. Een gaaf boek voor een mama to be. Je kunt nog een week mee doen, daarna maak ik de winnaar bekend via een mail aan deze persoon. Reageer daar binnen de termijn op, ander moet ik een nieuwe winnaar kiezen. Lees in de blog wat je moet doen om kans te maken op deze prijs.

Dat was het weer voor deze week. We gaan nu genieten van het weekend. Heb jij nog leuke plannen staan? Wij gaan in ieder geval het pinksterfeest vieren met een proefje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: