Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuw dagboek. Wat sloten we de week af met heerlijk weer. Het begon ook heerlijk, maar tussendoor kwam er toch een hoop kou bij. Maar we hebben ons goed vermaakt. De kinderen mochten weer naar school en we mochten ook weer naar de tandarts voor ons halfjaarlijkse bezoekje. Kijk maar naar onze week in foto’s.

Maandagdagboek video maken

Maandag was mijn ‘blogochtend’. Oke, ik heb wel meer gedaan dan enkel bloggen. Maar een groot deel nam dit in beslag. De aller eerste video van mamaminke maken en editten. dagboek buitenspelen

In de middag spelen we lekker buiten met de kinderen. Het was zulk lekker weer. Daar genieten we nog maar even van.

Dinsdag

dagboek waterverf en aqua brushes testen

In de ochtend ga ik sporten. De kinderen zijn naar school/psz dus daar heb ik mooi de tijd voor. In de middag test ik deze aqua bushes en waterverf verder.dagboek houtskool testen

Ook maak ik een eerste test met deze houtskoolpotloden. dagboek nieuw project

Voor een nieuw project heb ik het kookboek van chickslovefood kidsproofkookboek even nodig. Het wordt echt heel leuk denk ik.

Woensdag

dagboek ontbijt

Vanavond ben ik niet thuis en eten we wat lekker onderweg. Dus ik start de dag gezond met heerlijke aardbeien, lekkere hartjes van biobim (gekregen) en vanille yoghurt. dagboek consultatie bureau

We moeten al vroeg op pad om naar het consultatiebureau te gaan. Nola loopt wat achter qua taal en dat wordt goed in de gaten gehouden. We zien sinds de start zo veel vooruitgang bij haar dat we het nog even een half jaartje aankijken. We maken weer een afspraak bij dezelfde arts. Hopelijk is ze dan helemaal tevreden.dagboek soldaat van oranje

En dan ga ik weg. Samen met mijn zwager en schoonzus ga ik naar de musical Soldaat van Oranje. Een aantal jaar terug al eens geweest maar toen zaten we helemaal achterin. Nu bijna helemaal voorin. Wat word je dan mee getrokken in het verhaal. Wat een emotie en beleving. Prachtig!

Donderdag

dagboek peuterspeelzaal

De bedoeling wat rustig aan doen vandaag. Nola gaat naar de peuterspeelzaal. Maar ik besluit toch te gaan sporten. Daarna haal ik Nola op in het zonnetje. Ze had net zand over haar heen gehad en dat vond ze niet fijn. Dan de muts maar op dacht ze zelf.dagboek ijsje bernardo's

’s middags moesten we naar de tandarts. Ik vind dat zelf echt de hel en ga dan ook zonder de kinderen naar binnen (Mark is dan bij ze). De kinderen vinden het juist erg leuk. Luca kwam binnen en sprong direct de stoel in. Helemaal goed gekeurd. Nola kon natuurlijk niet achterblijven. Dus direct alleen de stoel in, liggen en mond open. Super trots op mijn meisje. Dus besloten we spontaan even een ijsje te halen bij Bernardo’s. Te lekker gewoon!

Vrijdag

dagboek taartje

Ik heb alleen deze foto van vandaag. We maken schoon, halen boodschappen en zijn buiten. Met de boodschappen nemen we een lekker taartje mee. Nola had daar zin in en ik eigenlijk ook wel. Jammie!

Zaterdag

dagboek lunch eig&wijs

Zaterdag ga ik winkelen met mijn moeder en zusje. ’s middags eten we hier een broodje. Erg lekker en heel betaalbaar. dagboek donut's

Als afsluiter een donut bij dunkin’ donuts. Als je die tegen komt moet je dat toch eens proberen. Dus dat deden wel. Ze waren lekker, maar jammer dat de vulling maar in een kwart van de donut te vinden was. dagboek smoothie

Deze smoothie was overigens echt te lekker. Daar ga ik zeker nog eens voor terug.

Dat was hem al weer voor deze week. Nu ik dit typ, zondagavond kwart over 8, is het lekker stil in huis. We hebben genoten van het weer vandaag. De kinderen slapen en Mark is aan het werk. Morgen weinig plannen, behalve dat Mark is werken. Wat hebben jullie gedaan met pinksteren?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: