Er komen steeds meer spellen op de markt waarbij je moet samenwerken in plaats van dat je tegen elkaar speelt. Wij waren juist opzoek naar zo’n spel voor onze oudste. We hebben concept al in huis en nu dus ook Bank Attack. Dit spel is wat dynamischer en past helemaal bij de tijd van nu. Ook als christen vind ik dit een leuk spel. Ik neem je graag mee.

Waarom Bank Attack ook als christen kan

Persoonlijk probeer ik mijn kinderen niet wereldvreemd te maken. Er zijn weinig dingen die we echt verbieden voor ze. We lezen sprookjes en spelen eigenlijk alle spelletjes. Enkel halloween komt er hier niet in. Dat gaat mij echt te ver en wij kiezen er dan ook voor het feest van het licht te vieren. Dit spel (Bank Attack) kun je gebruiken om uit te leggen dat dit in de praktijk niet kan. Dat een kluis niet praat natuurlijk en dat het niet goed is om spullen van iemand anders te stelen. Dat dit in de wet verboden is, maar ook in de Bijbel. Lees samen eens het stuk met de tien geboden (exodus 21: 1-21).

Bank Attack

Unboxing van Bank attack

In onderstaande video neem ik je mee in de unboxing van Bank Attack. Ik speel direct zelf een rondje. Dat gaat een stuk lastiger dan wanneer je het samen doet kan ik je vertellen. Maar het is echt een tof spel. De video laat wel goed zien hoe het spel gaat en hoe de kluis open gaat.

Wat vind ik van het spel?

Bank attack is echt een heel leuk spel voor kinderen vanaf 7 jaar. Je moet wel goed op blijven letten, want soms moeten er attributen geruild worden. De kluis zegt niet waar het attribuut ligt, maar wel waar hij heen moet. Soms moet je op de knop drukken samen. Doe dit zo snel mogelijk, ben je te laat dan telt het als fout. Bij te veel fouten ben je af en gaat de kluis niet open. Het grootste voordeel is voor mij dat er 5 levels zijn en ze steeds moelijker worden. Er is zelfs een geheim 6e level die enkel toegankelijk is wanneer je level 5 foutloos uitspeelt.

Nog tot 1 november kun je stemmen voor speelgoed van het jaar. Ga snel naar hun website en breng je stem uit. Wie weet win jij dan wel dit super toffe spel.

Ga jij de uitdaging aan met je vrienden om de kluis open te maken?

Bank Attack pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: