Slijm doet het altijd goed bij kinderen. De Poosie slime is een ware hit. Steeds komt er weer iets nieuws op de markt. Ook onze kinderen zijn fan. Mama dan weer iets minder, maar dat mag de pret niet drukken. Er is nu weer iets nieuws bedacht; een ‘Poopsie dancing unicorn’. Een echte must have deze feestdagen. Slijm en unicorn for the win!

Met 13 miljoen views op youtube een ‘nieuwe’ wereldster

Een bekend fenomeen, bekende artiesten die met een nieuwe muziekvideo binnen enkele weken compleet viral gaan. Dat hetzelfde effect zou worden bereikt met een dansende ‘Poopsie Unicorn’ was een complete verrassing. Binnen twee weken bereikte de ‘Poopsie Dancing Unicorn’ met de hit song ‘Poopsie Slime Surprise’ maar liefst 13 miljoen views op youtube! Een nieuwe wereldster was geboren. En deze wereldster kan nu ook bij jou thuis optreden!

Poopsie dancing unicorn in verpakking

De Poopsie Dancing Unicorn

De Poopsie Dancing Unicorn zingt en danst als je op haar buik drukt. Ze beweegt haar voeten, danst in het rond en maakt grappige bewegingen. De unicorn is volledig ondergedompeld in glitter, het haar kan worden gekamd met bijpassende borstel en ze komt uiteraard met een geheel passend outfit en een geheel eigen persoonlijkheid. Ze is grappig, creatief en gevat. Kinderen zijn dol op dit grappige speelgoed! Ze krijgt het hele gezin aan het lachen en dansen!

Poopsie dancing uncicorn

Slijm om te ontprikkelen

Hoewel ik zelf niet direct fan ben van slijm (en speelzand en consorten) is het wel heel goed voor kinderen om te ontprikkelen. Kinderen kunnen goed ontprikkelen door met hun handen bezig te zijn. Slijm is daar heel goed voor. Je blijft namelijk bezig. Hoe tof is het dan om een Poopsie Dancing Unicorn voor te gebruiken. Het oog wil ook wat toch?!

Dans jij al de eenhoorndans? Elke verpakking bevat een Poopsie Dancing Unicorn™-pop en een schattige wolkenhaarborstel. Batterijen inbegrepen. Verkoopadviesprijs € 52,99.

Poopsie dancing unicorn pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: