In de herfst en winter zijn we vaker binnen. Een scherm pakken is dan een makkelijke oplossing om wat te doen te hebben. Maar niet de beste oplossing. Kinderen horen minimaal 30 minuten per dag te spelen. Binnen of buiten, dat kan natuurlijk allemaal. Het spel Louis Liaan is een heel leuk spel voor jonge kinderen.

Spel Louis Liaan

Unboxing Louis Liaan

In onderstaande video neem ik jullie mee in een unboxing van Louis Liaan. Een super grappig spel voor kinderen vanaf 4 jaar. Omstebeurt hang je een vriendje of stukje fruit aan Louis. Maar pas op: je wilt niet dat hij opspringt. Ben jij degene die het laatste stuk fruit of vriendje aan Louis hangt én blijft hij hangen? Dan heb jij gewonnen!

Unboxing video Louis Liaan

Wie mag er beginnen?

Bij de meeste spellen mag de jongste speler beginnen. Tot grote frustratie van onze oudste. Want hij is bijna nooit de jongste. Bij dit spel kun je het ook anders doen. Je moet een aantal keer Louis Liaan zeggen. Wie dat het beste en snelste kan mag beginnen. Nou, probeer het eens. Het is moeilijker dan het lijkt.

Stemmen voor speelgoed van het jaar

Louis Liaan is genomineerd voor speelgoed van het jaar in de categorie 4&5 jaar. Je kunt nog tot 1 november je stem uitbrengen op de site van speelgoed van het jaar. Het voordeel daarvan? Je kunt een zelf gekozen spel (van de genomineerden) winnen. Hoe tof om dit dan aan je kind(eren) te kunnen geven met een verjaardag, sinterklaas of zomaar. Ideaal ook nu we weer meer binnen zitten doordat het kouder wordt buiten.

Een leuk spel voor de jongere kinderen. Een fijne tip voor tijdens de feestdagen. Louis Liaan kost 19,99 euro en is via deze link makkelijk te bestellen.

Wat is jouw favoriete cadeau om de kinderen te geven met de feestdagen of een verjaardag?

Louis Liaan pinterest

1 thought on “Louis Liaan, laat je hem slingeren of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: