Speelgoed met slijm, als ouder zijnde kun je er niet meer omheen. Luca heeft het al een tijdje over slijm en dat hij daar graag mee wil spelen. Wij hebben geen slijmspeelgoed in huis dus spelen betekend eerst naar de winkel om iets te kopen met slijm. Maar sorry, door al het slijmspeelgoed zie ik de slijm niet meer. Waar begin je en wat is nou echt leuk? Luca mocht de barf buddies voor jullie testen en dit is wat hij er van vond.

Wat zijn de Barf Buddies?

Crate Creatures zijn slijmeriger dan ooit dankzij de gloednieuwe verzamelbare Barf Buddies-slijmfiguurtjes! De kinderen kunnen de grote monden van de BarfBuddies volstoppen met het slijm! Geef een zwiep aan de staart van de Buddy om hem slijm uit te laten spugen! En je kunt lekker spelen. Extra verrassing, elke Barf Buddies-slijm wordt geleverd met 3 mysterieuze, verzamelbare Puke Pals binnenin! In elke Barf Buddy zijn 3 verschillende Puke Pals verstopt in het slijm om uit te braken.

Barf Buddies allemaal verzameld

Mama mag ik er nu dan mee spelen?

Wanneer het pakketje binnen komt is Luca direct helemaal blij. Zijn boze bui van zonet is verdwenen. Hij wil spelen met het nieuwe speelgoed en wel meteen graag. Helaas voor hem wil mama eerst foto’s maken zodat dat in ieder geval netjes op de foto staat. Maar wanneer dat eindelijk gebeurd is (dat duur lang mama! Ben je nu nog niet klaar?) mag hij spelen. We maken nog een flimpje dat je misschien al op instagram hebt gezien.

Barf Buddies inhoudt van ons pakketje

Waar staat mijn slijm, ik wil weer spelen

Het speelgoed staat nu geruime tijd in huis en Luca vraagt er met regelmaat om. Het kan niet tippen aan al zijn voetbal verzinsels om te doen in huis, maar hij vind het wel erg leuk. Mama iets minder eigenlijk. Maar daar ging het niet om toch? Het slijm is wel wat lastig van handen (en zeker van kleren) te halen. Dat vind vooral ik een probleem, de kinderen niet. En het uitbraken van het slijm gaat wat lastig, het staartje moet je echt ver naar achter trekken. Dat vind Luca niet altijd even leuk en soms zit hij te strak.

Barf Buddies met slijm in mond

Hoe wordt hij geleverd, die Barf Buddie?

De Barf Buddie kwam in een doosje waar zijn staart al uitstak. Zo kun je direct even testen. In zijn mond zit een bakje met deksel voor het slijm. De slijm zelf zit in een doosje met de 3 Puke Pals. Jammer dat deze bovenop liggen en dat je ze direct kunt zien. Ze komen dus als eerst uit de mond wanneer je het slijm erin hebt gedaan. Voordeel daarvan is dat ze niet onder het slijm zitten en je daar direct mee kunt spelen. Leuk te combineren ook met de speeltjes van party popteenies.

Barf Buddies laten braken

Voordelen van deze enge, maar leuke Barf buddies

Kinderen vinden een paar dingen leuk; slijm, verzamelen en spelen (wel meer hoor en niet alle kinderen zijn hetzelfde, maar voor nu even dit). Alles wordt in de Barf Buddies gecombineerd. Er zijn 6 (Skitter, Gulp, Matey, Grumble, Perch en Crunch) verschillende figuren met allemaal 3 Puke Pals. Leuk om te verzamelen dus. Het slijm is niet heel veel, stinkt verder niet én je hoeft het niet zelf te maken. Ideaal dus voor de luie moeder. Nee, ik hou namelijk echt niet van slijm maken. Sorry kinderen!

Zijn je kinderen al enthousiast? Dan heb ik goed nieuws. Want ik mag 1 van jullie blij maken met Barf Buddie. De verzameling kan beginnen!

Wat je mag doen om te winnen?

Reageer onder de post op facebook dat je mee doet en houdt je pb in de gaten. Ik stuur je een pb als je gewonnen hebt. Reageer je niet binnen 48 uur, als je dat niet doet ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. De winactie loopt tot en met 21 maart 2019! Heel veel succes. Tag je iemand in je comment? Dan krijg je een extra winkans. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je niet wachten of je wint? Dan kun je ze hier kopen voor 9,99 euro.

Barf Buddies, het speelgoed van nu. Verzamelbaar met slijm om te spelen. Inclusief bakje om slijm te bewaren. Spaar jij ze al? Barf Buddies, het speelgoed van nu. Verzamelbaar met slijm om te spelen. Inclusief bakje om slijm te bewaren. Spaar jij ze al?

8 thoughts on “Barf Buddies; alle monsters met slijm verzamelen + win

  1. Hier zijn mijn drie kids ook helemaal gek van slijm en alles wat ermee te maken heeft. Dus ik win graag zo’n monster!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: