Het is een tijdje geleden dat ik een tag plaatste. Ik wordt wel vaker getagt, maar dan verdwijt die blog weer naar de achtergrond en vergeet ik hem. Oeps! Terwijl ik tags wel erg leuk vind. Deze creatieve tag is bedacht door Laura van Laura’s life en ik ben getagt door lieve Fleur van Mizflurry en ook degene die het meest over pinterest weet. Benieuwd naar mijn antwoorden? Hier komen ze!

Wat maak je vooral?

Ik ben vooral creatief bezig met het geloof en mijn bullet journal. Met de kinderen maak ik kleurplaten of bouwwerken bij het geloof of ik werk in mijn journaling bijbel. Ook heb ik nog een bijbel gemaakt voor een van mijn volgers. Je kunt nog heel even mee doen met de winactie! Verder ben ik ook bezig in een bullet journal en vind ik het gewoon leuk om wat te prutsen zoals ik dat noem.

Hoelang ben je al creatief bezig?

We zijn altijd wel creatief bezig toch? Maar dat ik echt wat meer doe en ook spullen verzamel is vanaf 2013 of 2014 denk ik. Steeds een beetje verder. Dat komt denk ik ook omdat het steeds makkelijker verkrijgbaar is. Ook voor een kleine portemonnee, denk maar aan de spullen bij de action. Ik kocht daar bijvoorbeeld een heatgun die echt prima zijn werk doet. Daar hoef ik geen 20 euro voor te betalen.

Inspiratie

Grote projecten of kleine werkjes?

Meestal gewoon kleine dingen. Ik heb ooit eens bedacht het poppenhuis van mij van vroeger te pimpen, maar daar ben ik nooit aan begonnen. Het is gewoon niet zo mijn ding. Liefst doe ik iets wat ik snel en makkelijk ook weer kan opruimen.

Creatieve tag; alles wat je wilt weten over mijn creativiteit. bijbel journaling

Zelf bedacht of goed gejat?

Zeker als ik iets deel vind ik het belangrijk dat het iets van mij is en niet 1 op 1 overgenomen van een ander. Natuurlijk kun je je laten inspireren, maar liever gewoon iets wat ik zelf bedenk. Al ben ik niet zo creatief dat dat altijd lukt. Dus dan zoek ik gewoon naar inspiratie.

Pinterest.nl of welke.nl?

Pinterest, op welke kom ik eigenlijk nooit. Enkel als ik eens via pinterest door klik en dan ben ik toch altijd weer teleurgesteld. Het is het gewoon net niet. Op pinterest is zo veel moois te vinden. En je komt direct bij de blog uit waar het op staat dus kun je het precies na maken. Lekker makkelijk en daar gaat het om voor mij.

Eén project per keer of alles door elkaar?

Alles door elkaar, lekker onhandig en chaotisch. Maar ach, het is gewoon leuk om dingen te doen. En met een bijbel voor bijbel journaling ben je nooit klaar. Dus dan zou ik nooit wat anders kunnen doen. Het ene moment heb ik meer zin om in een bullet journal iets te doen en het andere moment liever met de bijbel. Werkt voor mij prima.

Materiaal

Ali, action of merk?

Van Ali heb ik nog niets, maar staat er wel iets klaar. Ik hoor zo veel goede verhalen daar over dat ik het toch eens wil proberen. Ik heb veel van de action omdat het voor mij prima werkt en betaalbaar is. Maar ook wel merk producten, faber castell gelatos bijvoorbeeld. En voor embossing de inkt; versa marker omdat ik die bij het pakket van de action zat niet zo fijn vond.

Sale of presale?

Bij de action hebben ze nooit echt sale, als er iets in de aanbieding is dat ik graag wil hebben dan koop ik het wel. Verder koop ik nooit zulke dure dingen dus gebruik ook geen sale of pesale.

Creatieve tag; alles wat je wilt weten over mijn creativiteit.

Potlood of stift?

Laatste tijd stift omdat je daar vaak ook mee kunt handletteren. Of in mijn geval, dat proberen. Werkt lekker makkelijk en kan ook prima met de stiften van de action die ik voor de kinderen heb. Kunnen we mooi samen spelen.

Lijm of dubbelzijdig tape?

Lijm, ik heb geen dubbelzijdig tape. Wel een lijmroller en dat werkt echt ideaal. Verder gebruik ik wel eens van die 3d plakkertjes. Maar in de bijbel vind ik dat bijvoorbeeld niet zo leuk.

Knippen of snijden?

Tot voor kort knippen, maar sinds kort heb ik een papiersnijder van de action. Ik ben hem even aan het testen en zal hem dan eens bespreken op mijn blog. Het is geen grote investering en het leek me echt ideaal.

Werkplek

Georganiseerd of chaos?

Het lijkt georganiseerd, het zit allemaal in 1 bak dit beneden in de vakkenkast die er staat. En nog 2 doosjes met inkt en washi tape in de grote kast. Maar het is 1 grote chaos. Ik kan het meeste niet eens vinden, lekker onhandig. Maar aan de andere kant, het blijft ook niet op tafel liggen als ik er niet mee bezig ben.

Eigen kamer of gezamenlijke ruimte?

In de woonkamer dus. Dat vind ik het makkelijkste met de kinderen. En de enige kamer die we over hebben, op zolder, is een zooitje. Hij was zo netjes en toen heb ik er wel eens gezeten. Maar daar is niets meer van over helaas. Dat komt wel weer, ooit. Ik hoop als ik de kledingwissel doe het weer eens op te ruimen en spullen weg te doen.

Genoeg plek of te krap?

Veel te krap haha. Eigenlijk heb ik gewoon te veel spullen. Maar ach, het wordt wel allemaal eens gebruikt dus dan kun je niet te veel hebben toch. Al mag ik van mezelf eigenlijk geen washi tape meer kopen bij de action. Het kost geen drol en het ziet er leuk uit. En daarom neem of nam ik het snel mee. Maar het is nog lang niet op dus dat gaan we eerst maar eens doen.

Overig

Creatieve wens?

Ik zou graag wat beter dingen kunnen ontwerpen via de computer. Dat zou ik graag nog willen leren. Lijkt me heel gaaf namelijk. En beter kunnen tekenen, maar dat kun je niet echt leren denk ik haha. Je hebt dat talent of niet. Bij mij is dat nooit gebleken.

Creatieve blunder?

Heb ik niet echt denk ik. Soms lukt iets niet helemaal, maar ach. Dan komt het gewoon niet online. Ik hoef niet alles te delen.

Creatieve tip?

Iedereen kan creatief bezig zijn. Ga samen met de kinderen tekenen, ze vinden jouw tekeningen echt geweldig hoor! Of ga aan de slag met bijbel journaling. Je hoeft echt niet goed te kunnen tekenen, kan ik ook niet. Maar het is zo’n meerwaarde (vind ik dan) om eens even anders met een bijbelverhaal bezig te zijn. Er zijn ook bijbel journaling bijbels voor kinderen, deze geef kleur aan je bijbel en de creabijbel.

Wil je deze tag ook invullen? Super leuk! Zou je mij en de bedenkster van de tag daarbij willen noemen? Super bedankt!

1 thought on “Creatieve tag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: