De bullet journal is nog steeds heel populair. En dat snap ik wel. Je kunt je eigen agenda samenstellen zoals jij dat wilt. Geen agenda, maar een dagboek? Ook dat is geen probleem. Met de bullet journal kun je alle kanten uit. Maar dat zelf tekenen en schrijven steeds, dat is toch wat minder mijn ding dan ik dacht. Of hoopte eigenlijk. Want het is ideaal, de perfecte agenda maak je gewoon zelf. Maar daar heeft Mus met de Bullet journal stempels een oplossing voor met deze clear stamps. 

Inhoudt van het pakketje

Wat je in het pakketje krijgt? 3 bladen met clear stamps, een klein doosje met zwarte inkt en een acrylblok. Je kunt dus direct aan de slag om te gaan stempelen. Een starterskit kun je het wel noemen. Het acrylblok ziet er wat anders uit dan je misschien gewend bent, maar hij werkt op zich prima. Dat kun je in de video hieronder ook zien. Ik werk zelf alleen liever met een hele doorzichtige. Dat is mijn persoonlijke voorkeur. Maar wanneer je al clear stamps heb dan heb je waarschijnlijk ook een acrylblok in huis.

*Edit: Er bleken nog 2 beschermlaagjes op het acrylblok te zitten. Hij is dus gewoon doorzichtig!*

Het pakket met clear stamps voor bij je bullet journal van Mus

Vergelijking stempels action en Mus

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen. De reden dat ik deze stempels wilde hebben was om te kijken of deze beter zijn dan die van de action. Goedkoop is duurkoop enzo. Dus ik nam de proef op de soms en bekeek de stempels en vergeleek ze voor jullie. De action heeft namelijk ook stempels voor je bullet journal, maar deze zijn in het Engels. Zo jammer vind ik dat. Daarbij hebben ze ook een aantal opties die bij de Mus stempels zitten niet. Eigenlijk vind ik de stempels van de Mus completer (mocht je voor 1 set willen gaan). Maar samen ben je helemaal compleet.

Lees meer over Bijbel journal lijn van Mus.

Een klein nadeel bij de Mus stempels

Er zit ook een geweldige stempel met alle data van de maand bij (t/m 31 dus opletten wanneer de maand minder dagen heeft). Deze kun je uitstekend gebruiken voor een tracker (bijvoorbeeld mood, food, health, sport). Alleen hij past niet op het acrylblok. De stempel is te groot en dat stempelt echt niet fijn. Ook op mijn andere acrylblok past hij niet. Zo jammer. Maar ik heb een oplossing gevonden!

Hier vind je mijn grote  bullet journal vergelijking met o.a. de Mus!

De oplossing voor grote, langwerpige stempels

De oplossing is heel simpel en kost je 1,49 euro. Bij de action hebben ze nu sets met clear stamps én een acrylblok liggen. De meeste zijn gewoon van die rechthoekige die in dit pakket ook zit. Maar er zijn er een aantal die hebben een langwerpige (vanwege een langwerpige stempel). Ik heb er 2 variaties van gezien (1 voor een verjaardag en 1 met hartjes) en kocht er 1. Natuurlijk heb ik het direct getest en hij past er precies op. Dus geen gedoe meer wanneer je wilt stempelen. Dat acrylblok is perfect!

De oplossing voor de lange en smalle clear stamps van de action.

Video met de test van inkt

In onderstaande video kun je de unboxing, de stempels van de action en de inkt zien.

Zelf gebruik ik liever duurdere inkt (versa magic) in verschillende kleurtjes. Ik heb ze als het goed is allemaal (voor mijn verjaardag gehad een paar jaar terug). Die inkt werkt voor mij perfect. Maar ook de inkt van de action of uit het pakket is goed om te gebruiken als je het wilt testen. Zoals je in de video kunt zien feathert de inkt uit het pakket wel vaak. Dat vind ik zelf niet mooi en ik krijg het gewoon niet goed aangebracht op de stempel. Voor mij geen probleem, ik zet de inkt neer voor de kinderen en gebruik zelf mijn eigen versa magic inkt.

Clear stamps van Mus voor bij je bullet journal. Het maakt bullet journaling nog makkelijker en voor mij leuker. Lees mijn ervaring in deze blog! Met een tip voor de extra lange smalle stempels.

Bedankt voor deze leuke uitbreidingsset! De stempels van de action en de inkt van versa magic heb ik gewoon zelf gekocht. Wil je deze stempels ook hebben? Je koopt ze hier voor 14,99 euro. Er zitten affiliate links in dit artikel. Daar merk je zelf niets van, maar je helpt mij wel! Bedankt alvast.

2 thoughts on “Clear stamps van Mus maakt bullet journaling easy

  1. Ik heb sinds kort ook clear stamps van de Action en vind het zo leuk. Deze van Mus zijn ook erg leuk! Ik onthou het even. Ik ben helemaal dol op mijn Bullet journal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: