Wat zou ik graag onze slaapkamer een make-over geven. Het is dat de middelen ontbreken, maar anders. Dan wist ik het wel. We moeten ook wel doelen blijven houden, dus ik blijf dromen. Over veel meer dan alleen een nieuwe slaapkamer. Vandaag wil ik jullie graag wat mooi foto’s laten zien van slaapkamers die ik heel mooi vind. Wat ik graag zou zien in onze slaapkamer. Gelukkig hebben we pinterest en kan ik al het moois bewaren en terug kijken. Daar komen ook onderstaande afbeeldingen vandaan.

Licht
Ik hou van licht. Het moet echt niet te donker zijn in mijn slaapkamer. En eigenlijk ook wel vrolijk. Dat had ik vroeger echt heel erg. Met roze, oranje en geel wat het een bond gezelschap. Dat gaat nu wat ver, het is niet alleen mijn slaapkamer. Ook ben ik inmiddels wat volwassener geworden, dus dat laten we gewoon voor wat het is. Wie weet in de toekomst op de slaapkamer van Nola.

Kleur
Naast dat ik het graag licht zou houden, vind ik het prettig om 1 want een mooie kleur te geven. Anders wordt het zo ziekenhuiswit. Daar heb ik geen hele prettige herinneringen aan dus dat gaat niet gebeuren. Welke kleur het dan wel precies gaat worden weet ik niet. Ik vind het eigenlijk ook wel leuk als M. en ik beide dezelfde kleur zien. Hij is kleurenblind dus dat is soms nogal een uitdaging. Wat leuke situaties oplevert. Al is het geen spelbreker als ik een mooie kleur heb gevonden en hij het niet helemaal goed kan zien. Als hij het ook mooi vind dan is het goed.

Budget
Zoals ik al zei is er weinig budget. De kans dat deze plannen uitgevoerd gaan worden is dan ook niet heel groot. Maar een vrouw mag dromen toch? We gaan gewoon sparen, hebben 9878903 doelen om voor te sparen en zien wel wanneer we waar komen. Het heeft geen haast, zeg ik altijd maar. Zolang ik naar mijn kinderen kan kijken die aan de muur hangen (een mooie foto van hun dan, niet zij zelf) is het eigenlijk allemaal wel prima.
Hoe ziet jullie slaapkamer er uit? Zou je daar een make-over willen doen of is hij helemaal naar je zin?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: