We zijn inmiddels weer twee weken verder, maar ik heb nog voor jullie de bento boxen van Luca van vorige week. Dus eind augustus. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Het eten ging hier en daar wat lastiger, geen idee wat het was. Inmiddels eet hij gelukkig weer prima. Er zijn wat nieuwe prikkertjes onderweg vanuit China, als dat goed gaat ga ik denk ik wat meer bestellen. Zodat we ook iets met brood kunnen doen. Heb je de vorige gemist, hij staat hier. Kijken jullie weer mee?

Het was heerlijk weer. Van opa had Luca nog chocolademelkbroodjes mee naar huis gekregen en die vind hij heerlijk. Dus ik besloot er 1 in stukjes bij zijn trommeltje in te doen. Wat rozijntjes en een halve appel en de box was weer goed gevuld. 

Vandaag zou het nog warmer worden. Ik besloot te kijken of hij wortel wilde eten, hij lust dat wel hoor maar rauw is nog wel een dingetje. En ik deed er ham met kruidenroomkaas, soepstengel en smeerkaas in. Er is weinig opgegaan van dit bakje, enkel de soepstengels. De rest was niet lekker, maar zat ook onder het zand. Ze hadden lekker buiten gegeten. 

Ik had gister wat lekkers gebakken en besloot Luca dat mee naar school te geven. Maar goed, what was I thinking. Een cakeje wil hij toch echt niet. Tenminste, dat cakeje met die banaan erin. Dat was achteraf niet zo’n geslaagd idee ondanks dat het in het recept wordt. Banaan wordt gewoon snel  bruin enzo. Dus dat doen we niet meer. De appel en rozijntjes waren wel lekker op.

De foto van donderdag ontbreekt. Geen idee hoe, maar we gaan dus verder met vrijdag. Hij gaat vandaag met school naar het bos en vind dit super spannend. Een hele simpele box met dingen waarvan ik weet dat hij ze lekker vind. En ik besloot eens een foto te maken van wat er dan zoal terug komt.

Dit dus. Hij heeft bijna een hele appel en een half broodje op gegeten. En hij had het heel erg naar zijn zin gehad vertelde de juf mij. Mama is toch wel gerustgesteld. Misschien vind ik het wel spannender dan hij zelf.

Dat was het weer van deze week. Volgende week weer meer inspiratie. Zijn jullie gestart met bento boxen?

1 thought on “bento inspiratie trommeltjes voor tussendoortjes week 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: