Het was een afwisselende week met dan weer veel en dan weer minder regen. Vooral het einde van de week werd het beroerd qua weer en lijkt het erop dat het nu echt is omgeslagen. Ik heb voor Nola en Luca de herfst/winter kleding ook al weer in de  kast liggen en een lijstje gemaakt om te kijken wat er nog bij aangeschaft mag worden. Nola had toch minder liggen in maatje 92 dan ik dacht (veel zomer helaas) dus daar mag ik toch nog even voor gaan shoppen. Kijken jullie mee?

Maandag 4 september

Wandeling met Nola. Luca mag weer naar school vandaag. We lopen dit stukje dan ook 8 keer per dag als Mark is werken. Anders blijft 1 van ons meestal met Nola thuis.

’s avonds schrijf ik in het leuke boekje van Marjolein. Hebben jullie de recensie al gelezen? Vandaag schreef ik een elfje, een gedichtje over de dag van 11 woorden. Ik kende het niet, maar wat is dat leuk!

Wauw, zo niet verwacht. Maar ik kan dus gewoon 5 km hardlopen. Ik ben stiekem best wel trots. Later die week vergaat me die trots toch even en zit ik best wel in een dip. Op instagram konden jullie meer lezen. Het gaat beter, denk ik. We shall see.

Dinsdag 5 september

De boel lekker even de boel laten en netflixen. Ik kijk de serie new girl en vind hem zo leuk en grappig. Korte afleveringen die je makkelijk even tussendoor kunt kijken. Ideaal.

Van opa krijg ik deze foto doorgestuurd. Het is Mark zijn slaapdag en Luca heeft een studiedag. Samen met opa is hij naar de dierentuin. Lekker klimmen en klauteren.

Ondertussen nemen wij dit pakketje in ontvangst. Daar hebben we lang op moeten wachten. Of eigenlijk niet dit pakketje, want deze was er een dag nadat ik besteld had. De andere die we bestelden bleek niet leverbaar, maar dat konden ze niet even doorgeven via mail ofzo. 

Ik haal de box, het is dus een box om de kussens van de loungeset op te bergen, even uit de doos. Nola gaat er direct mees spelen.

Woensdag 6 september

Maandag was ik met Nola nog even naar het centrum geweest. Ik haal bij de wibra deze leuke wasmanden. Ik geef het als sinterklaascadeautje, maar ze zullen vast super mooi staan op Nola haar kamer. Nog even wachten. Ook nam ik direct even wat luierzakjes mee. We waren te vroeg dus stapten we eerst de action even binnen. Snoetenpoetsers en een broodtrommel gingen mee naar huis.

Gisteravond had Mark nog even de box in elkaar gezet. Vandaag kon ik hem vullen. Eindelijk de kussens van de zolder af. En het past, met nog wat extra ruimte over. Hoe fijn is dat!

Zo staat hij dan. Nog niet echt op de goede plek, maar voor nu prima. We zullen toch niet veel meer in de tuin zitten. Volgend jaar zoeken we een geschikt plekje. Het is echt een grote box, de containers passen er ook in.

Toen Nola wakker werd ben ik snel de auto ingestapt en naar de dierentuin gereden. Het was nog redelijk mooi weer dus een leuk uitstapje. Ze had alleen niet zo’n zin. Tot ze hoorde dat papa, Luca en opa daar ook zouden zijn. Toen was het al beter.

Donderdag 6 september

Luca krijgt zijn nieuwe broodtrommel mee. Naast paw patrol vind hij nu ook cars helemaal leuk. Of eigenlijk, bliksem haha.

Het is niet zo mijn dag en ik maak ook verder geen foto’s. Wel nog even deze na een rondje hardlopen. Totaal geen zin, maar toch gegaan. En weer 5 km gelopen.

Vrijdag 8 september

Samen met Luca ging ik naar de film. Even snel snel erheen, want we bedachten dat natuurlijk op het laatste moment. Gelukkig zit de bioscoop op loopafstand. We ging cars 3 kijken. Een leuke flim. Helaas heeft Pathé bedacht dat het handig is om een kinderfilm ook zonder pauze te laten lopen. We hebben dus zelf maar een plas pauze ingelast en ik zag dat er iemand ook wat eerder vertrok. Een pauze is met kleintjes toch wel handig. Even de benen strekken en heen en weer rennen. Hopelijk passen ze dat nog aan. Het geldt ook pas vanaf eind augustus zei een medewerker. 

De zaal was bijna leeg. We zaten met een handje vol mensen te kijken. Allemaal met redelijk kleine kinderen, een beetje de leeftijd van Luca. Iets jonger en iets ouder ook aanwezig. Dan is het ook niet zo erg als hij was lawaai maakt of heen en weer loopt.

Zaterdag 9 september

Vandaag was de bloggersdag 2017. Een bloghop met meer dan 60 blogs die mee deden. En bij elke blog kun je iets super leuks winnen. Doe jij al mee? 

Ik moest even boodschappen doen en nam direct de nieuwe allerhande mee. Altijd leuk om even in te neuzen.

De post bracht mij dit pakketje. En sinterklaascadeautje voor Nola. Op Ali besteld 1 september en nu al binnen. Super fijn!

Toen Nola wakker was ben ik op zolder even gaan opruimen. Het is echt nog super veel, maar als ik elke dag een klein beetje doe dan wordt het vanzelf steeds minder. Di is allemaal zomerkleding maat 92 van Nola. Die hebben we nu niet meer nodig.

Daarna nog even naar de AHXL want hier was de sportdrank op. Super leuk zo’n persoonlijke aanbieding, maar ook bij de XL was deze sportdrank op. Tijdelijk uit het assortiment. Daar heb je dus helemaal niets aan. Ook konden we gratis ijsjes halen, ook op. Zo jammer. Maar goed, die ijsje dat kan ik me nog ergens iets bij voorstellen. De sportdrank is echt een beetje apart. Hele week op en uit het assortiment, zet hem dan niet in de persoonlijke aanbieding.

Zondag 10 september

Ik begon de dag met een rondje hardlopen. Mark was nog thuis vandaag omdat hij de bridge to bridgeloop ging doen dus kon ik mooi even van huis. Het ging eigenlijk best wel goed, een fijne opsteker.

Ook ververste ik dit bekertje. Er zijn best veel fruitvliegjes in huis en dat irriteert me. Dus toen ik deze tip op internet tegen kwam heb ik het maar geprobeerd. Het leek niet te helpen, maar er zaten er toch genoeg in. Dus ze jonken gewoon heel snel aan. Het is half bekertje appelsap, half bekertje azijn en wat afwasmiddel.

Toen Mark weg was ’s middags en Nola op bed lag heb ik met Luca 2 cakes gebakken. Of eigenlijk 1 taart en 1 wortelcake. De wortelcake heb ik een eigen recept van gemaakt met speltmeel, bakpoeder, honing, banaan en kokosolie ipv boter, suiker en zelfrijzendbakmeel. Wel geslaagd vind ik zelf.

Dat was het weer voor deze week. Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan ondanks de vele regen aan het einde van de week?

liefs Minke

1 thought on “Happy moments #26: opbergbox, dierentuin en film

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: