De titel klopt niet helemaal. Ze zijn aan het kijken voor een doorstart met Tuunte en daar ben ik super blij mee. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen een aantal winkels gewoon open blijven, met de zelfde merken als nu. Dus ik duim heel hard dat de winkel in Barneveld ook open blijft. Daar kwam ik namelijk altijd graag. Ik ken de winkel ook nog niet zo lang, vorig jaar ben ik daar pas voor het eerst wezen kijken. En toen kwam ik er steeds vaker. Zo ook nu, met fijne kortingen. Helaas ben ik het bonnetje kwijt, maar de korting was ruim 80 euro. Toch wel fijn.

Kleren voor Nola

Ik kwam er altijd voor kleding voor de kinderen, dus daar ging ik ook als eerste kijken. Ik begon met Nola. De wand met meidenkleding is het eerste waar je tegenaan loopt. De jongenskleding hangt wat meer in de hoek naast de paskamer. Samen met mijn moeder keek ik tussen alles wat er nog hing en lag. Dit nam ik allemaal voor haar mee.

Een super leuk jurkje in maat 86. Die past ze nu perfect en staat hij zo leuk. Lekker wat warmer in de herfst met een legging eronder. Het setje is van het merk Dirkje

Een eenhoorn, wat moet ik daar nog meer over zeggen? Ik vond hem zo leuk dat ik dit setje maakte en hem mee nam. Een mooie spijkerbroek, die heeft ze niet zo veel dus dat is wel fijn voor de afwisseling. Ik denk dat ik dit met haar verjaardag aan trek. Het is maat 92.

Dit shirtje heeft ze nu al en staat zo leuk. Dus nam ik hem gewoon nog een keer mee. Maat 98. Dus die blijft nog even in de kast liggen. Hopelijk past ze hem volgend jaar zomer. En hij kan ook heel goed met een vestje erover heen. Dus dan kan hij ook in de winter gedragen worden.

Kleren voor Luca

Natuurlijk keken we ook even voor Luca. Ik vond dat er qua jongenskleren wat minder keus was. Maar dat heb ik wel vaker de laatste tijd. Toch kon ik nog wel een aantal leuke dingen voor hem vinden. Ook wat dingen op de groei gekocht, maar ook wat dingen die hij nu al aan kon.

Luca had geen vesten meer. Of eigenlijk had hij die wel, maar die waren allemaal te klein. Dus ik heb dit vest mee genomen. Die past hij mooi nu al. Lekker warm met dit gure weer. 

Hij is helemaal gek van dino’s dus ik kon dit shirt niet laten liggen. Hij vind hem geweldig en wil hem ook steeds aan. Helaas zit hij soms ook wel eens in de was. 

Dit shirt nam ik op de groei mee. Gewoon een leuk shirt, niet te veel poespas. Ook geen dino’s ofzo. Je weet nooit of hij dat volgend jaar nog leuk vind. 

Hier nog een shirt voor op de groei. Hij komt al weer in een kledingmerk groter te zitten qua maat. Niet meer de spruitcollectie, maar de Boris en Bink collectie kunnen we gaan bekijken.

En mama dan?

De meeste moeders zullen het wel herkennen. Eerst de kindjes en als er dan nog budget over is kun je voor jezelf gaan kijken. Tenminste, zo gaat dat bij mij wel. Nu had ik echt niet zo veel t-shirts meer en in een aantal zaten ook van die kleine gaatjes. Dus ik besloot wat shirts te passen. Dat laatste was maar goed ook. De maten vielen nogal anders dan ik gewend was. Ik nam namelijk maat s mee ipv maat m. En dan ben ik echt niet ineens super veel afgevallen (het tegenover gestelde juist) dus dat kan het niet zijn. Maar goed. Ik vond twee leuke shirts en die nam ik mee.

Kwamen jullie wel eens bij Tuunte om kleding te halen voor je zelf of je kinderen?

liefs Minke

11 thoughts on “Tuunte failliet, nog even shoppen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: