Hoi! Wat leuk dat je mee doet met de bloggersdag. Vandaag kun je via deze bloghop bij ruim 60 blogs langs om een kijkje te nemen. Zo leuk om weer nieuwe blogs te leren kennen zo. We maken het voor jullie als lezers nog extra leuk, want je kunt bij elke blog ene leuke prijs winnen. Doe je ook mee? Lees dan hieronder verder wat de bloghop precies inhoudt.

Wat is een bloghop met bloggersdag

De bloghop op deze bloggersdag is eigenlijk niet meer en niet minder dan dat je van de ene blog naar de andere gaat om zo te lezen wat die persoon heeft geschreven. Je leert daardoor (hopelijk) weer nieuwe blogs kennen en misschien wel blogs die je ook blijft volgen. Dat zou super leuk zijn. Ook kunnen wij als bloggers ons voorstellen aan jou. Voor zo’n hop is het wel belangrijk dat iemand het initiatief neemt. Ook deze keer was dat weer Yvonne, super fijn! Ze heeft een leuke blog over kinderen, mama en lifestyle. Een D.I.Y, review of leuk artikel kunnen jullie daar zeker vinden. Als jullie niet bij mij zijn begonnen met lezen dan ben je ook via haar bij mijn blog gekomen, welkom!

Wie ben ik?

Mocht je mij al langer volgen dan is dit wellicht niet zo leuk, ben je nieuw hier dan zal ik me even voorstellen. Hoi, ik ben Minke en blog op dit stukje internet. De onderwerpen die je hier kunt vinden hebben vooral te maken met geloof, kids en liefde. Veel liefde uiteraard, want zonder liefde heb je niets. Mijn kinderen zijn mijn grote inspiratiebron voor veel artikelen die ik schrijf. Ik mag mama zijn van een leuke kleuter genaamd Luca. Hij is net begonnen op de basisschool. Ook ben ik mama van een leuke, bijna peuter, dame genaamd Nola. Een kleine durfal is het. Zij begint eind van het jaar op de peuterspeelzaal. Wat een stilte zal ik dan hebben op die dagen. Ik ben inmiddels 27 jaartjes jong en nog steeds heel gelukkig samen met de papa van onze kinderen. We hopen ooit nog eens te trouwen en verder genieten we vooral van alle leuke dingen die we kunnen doen samen.

Hoe nu verder?

Nu weet je wie ik ben en je weet hoe je hier gekomen bent. Dan komt voor jou nu waarschijnlijk het leukste gedeelte, de winactie. Stop dan niet met lezen, want ik vertel je ook nog naar wie je nu toe kunt gaan. Veel plezier met alle winacties en blogs en hopelijk mag ik je vaker verwelkomen.

Win een beschilderd herinneringendoosje van Made Creatives

Made Creatives geeft kleur aan het leven!

Machteld van der Eijk is met Made Creatives begonnen in 2015 en het bedrijf bloeit op. Zij biedt verschillende opties om het leven te vieren, vast te leggen en op een unieke manier bijzondere momenten te herinneren. Zo maakt ze bellypaints om stil te staan bij de zwangerschap en het wondertje wat onderweg is. Ze maakt ook afgietsels van kleine handjes en voetjes om dat speciale moment te blijven herinneren van hoe klein je kindje was. Je kan ook kiezen voor een handbeeld met meerdere handen (bijvoorbeeld van de moeder, de vader en je kindje).

Daarnaast schildert ze ook geboorteborden en herinneringsdoosjes helemaal naar de wens van de klant. Zo is ieder product uniek en persoonlijk!

Voor deze win-actie schildert ze de voorkant van dit schattige hartjesdoosje met een geboortekaartje als inspiratie. In het doosje kunnen dan kleine voorwerpen worden bewaard en de voorkant is leuk en persoonlijk.

Voorwaarden om te winnen

Om dit super leuke doosje te kunnen winnen mag je het volgende doen.

 1. Laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee doet. Laat daarbij ook een geldig e-mailadres achter.

Optioneel kun je het volgende doen:

 1. like mijn facebookpagina voor een extra kans. Zo blijf je ook direct op de hoogte van de nieuwe blogs. Super handig dus.
 2. Super leuk als je ook de facebookpagina van made creatives liked. Dit is niet verplicht en geeft ook geen extra kans. Maar daar komen wel super leuke berichten langs en je blijft meteen op de hoogte van alle nieuwtjes.

De winactie loopt tot en met zaterdag 16 september 2017. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via e-mail. Als ik binnen 2 dagen geen reactie heb dan vervalt de prijs en kies ik een andere winnaar.

Je bent al weer aan het eind van deze blog gekomen. Leuk dat je langs kwam. Heel veel succes met de winactie. En natuurlijk veel plezier met deze bloghop. Je mag nu door naar de blog van Bianca. Een blog over beauty, high end en budget. Leuk om daar over te lezen, want ik heb daar dus echt geen verstand van. Ook kun je bij haar af en toe lifestyle en persoonlijke artikelen lezen. Een leuke afwisseling dus. En ook bij haar staat er een leuke winactie online. Heel veel succes!

liefs Minke

53 thoughts on “Bloggersdag 2017 met Made Creatives

 1. Altijd leuk om je blogs te lezen!
  En wat ’n super toffe winactie deze keer. Hier doe ik graag aan mee. Leuk voor mijn zoontje die net 1 jaar is geworden.

 2. Mijn eerste bloghop en wat een leuke actie! Dit doosje geef ik heel graag cadeau aan mijn buurvrouw, die binnenkort haar vierde kindje verwacht! Duinen maar!!!

 3. Mijn schoonzus is 3 weken geleden bevallen, uiteraard heeft ze al leuke kraamcadeaus gekregen maar dit als extra verrassing zou wel heel erg leuk zijn! Ik weet zeker dat ze er erg blij mee zou zijn.

 4. Ik kende je blog nog niet, maar ga je zeker volgen. Leuk!
  Ik doe graag mee voor mijn zus. Zij is 3 maanden geleden bevallen van een prachtig meisje. Ik zal bij de voorbeeldjes precies het geboortekaartje van mijn nichtje, dus zie nu al dat dat heel mooi zou worden haha.

 5. Wat een mooi cadeau bij deze winactie. Ik zie al helemaal voor me hoe dat hartje eruit gaat zien met een schildering van het geboortekaartje van mijn jongste dochter. Ik doe dus graag mee. Ik volg je op facebook.

 6. Heerlijk aan het hoppen vanavond en toen ik jou winactie zag moest ik echt even reageren. Ik ben namelijk dol op persoonlijke cadeaus en het lijkt mij hartstikke leuk om speciale herinneringen van mijn dochter in zo’n mooi doosje te bewaren.

 7. Hopelijk heb je gisteren een gezellige bloggersdag gehad! Echt leuk om langs alle bloggers te gaan en overal even te kijken. Een hel mooie en persoonlijke prijs ga je weggeven, zou er graag dingetjes van/voor mijn dochtertje in bewaren.

 8. Wat leuk!! Ik doe graag mee want 6/9 is ons zoontje Arvin geboren? hoe leuk zou een persoonlijk geboorte doosje zijn met zijn geboorte kaartje voorop super cute!???

 9. Hallo mamaminke, aangename kennismaking. En wat een mooie, originele prijs ook! Dat zou mooi staan op de kamer van onze jongste dochter, die we binnenkort herinrichten met een eenpersoonsbed.

 10. Dit is echt een mooie prijs zeg. Ik zou het niet zelf houden .Mijn schoonzus heeft vorig jaar haar zoontje moeten ‘afgeven’, die helaas de strijd tegen kanker verloren heeft. Ze is nu opnieuw zwanger. Dus het doosje zou ik aan haar geven, en aan haar de keuze hoe ze deze wil gebruiken. ik volg via fb. liefs melissa

 11. Leuk. Ik doe graag mee en heb beide pagina’s voorzien van een like :-)! Mijn vriendin gaat binnenkort bevallen van hun derde kindje. Het is best lastig om dan een leuk kraamcadeau te verzinnen. Maar dit zal vast heel erg in de smaak vallen. Echt een leuk idee!

 12. Wat leuk om kennis te mogen maken!
  Ik maak graag van de gelegenheid om meet te doen met deze actie want ik vind het een heel mooi, speciaal en bijzonder bewaardoosje! Ik zou er graag wat dingetjes van ons (nog) kleine meisje in willen bewaren. Ik heb beide pagina’s een like gegeven.

 13. wat super leuk zeg!
  eindelijk iets wat echt leuk is om mijn zoontje zn spulletjes in te bewaren ipv in een oude doos
  mijn duimen draaien iniedergeval

 14. Wauw wat super leuk!! Nu heb ik alle bijzondere dingen nog opgeborgen in een schoenendoos. Dit zou ik super leuk vinden en zou een erg leuk cadeau zijn voor onze dochter die 23 september 1 jaar wordt!

 15. Een bloghop, weer zo gezellig.
  En deze winactie, een herinneringendoosje , is erg leuk.
  Ik doe er graag aan mee.
  Ik heb geen Facebook, maar heb bloglovin geliked en geloved.
  Fijne bloghop nog , en ik hopperdehop weer door naar de volgende.
  Daag!

 16. Ik heb de hele bloghop gedaan en van elke blog wat dingen bijgehouden in excel. Dit is de enige waar het ook gaat over geloof. Tof! Nu kies ik de leukste wedstrijden uit. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: