Bentboxen, ik hou er van. Op pinterest zoek ik ook graag naar inspiratie. En het leuke is, ik merk dat mijn kinderen het ook erg leuk vinden. Luca vraagt steeds weer naar de prikkers en kaartjes voor in zijn trommeltje. Ook thuis wil hij zijn lunch graag eten uit de yumbox. Dat zegt genoeg denk ik. Vandaag laat ik jullie graag wat inspiratie zien en heb ik een webshoptip voor Lunch12 waar je leuke spullen kunt halen.

lunch12 gekregenLunch12

Jullie kennen de webshop waarschijnlijk al wel. Ik heb al eens een winactie met ze gedaan waarbij 1 van jullie een pakketje kon winnen. Super leuk dat er zo veel van jullie aan mee deden. Hebben jullie al op de site gekeken? Wat ik erg prettig vind is dat de site zo overzichtelijk is. Je kunt goed vinden wat je zoekt. Lekker duidelijk, daar hou ik van. Maar dan nu de producten, bevalt dat ook goed?

Yumbox

Wat vond ik het leuk dat ik een yumbox mocht testen. Echt, hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ze zijn wat prijzig en er zijn natuurlijk andere versies verkrijgbaar. Maar is deze dan echt zijn geld waard? Wij kregen de blauwe original box. Er zitten 6 vakken in en mooie ruimte plaatjes. Op de plaatjes staat wat je in welk vakje kunt stoppen. Wel in het Engels, maar dat geeft voor mij niet. Uiteraard kun je het ook gewoon omgooien als jij dat vind. Luca vind dit dus echt geweldig en eet er het liefst elke dag uit. Hou er wel rekening mee dat hij wat zwaarder is als een gewone broodtrommel als je hem mee naar school geeft. Logisch ook want je kunt het binnenstuk eruit halen. Oh en heel belangrijk, hij lekt niet! Ik heb het getest met kwark en heel hard schudden, shaken en bewegen. Alles zat nog in het vakje.

lunch12 lektest

Prikkers, ringen en oogjes

Wij kregen van Lunch12 verder nog oogjes (je kunt echt niet zonder!), ringen en prikkers. De prikkers zijn echt heel leuk en handig om bijvoorbeeld torentjes van brood te maken. Zo blijven ze goed aan elkaar zitten. Fijn om daar een aantal van te hebben. De oogjes, wat moet ik daar nog meer over zeggen. Die zijn gewoon ideaal om van een simpele lunch iets leuks te maken. De ringen vind ik ook erg leuk, maar moest ik even kijken hoe ik dat gebruikte. Maar ook daar heb ik een aantal tips voor.

Lunch12 voorbeeld 2

4 tips voor het gebruik van de ringen

  1. Steek ze in het brood. Een kale simpele boterham is direct al een stuk leuker met leuke ballonnen of dieren erin.
  2. Snij reepjes van wortel of komkommer en doe deze in de ring. Blijft het handig bij elkaar liggen.
  3. Snij reepjes van ontbijtkoek. Het is even wat duwen maar ook dat past prima in de ring.
  4. Ook last dat je plakjes worst die je oprolt weer uitrollen? Met een ring heb je daar geen last meer van.

lunch12 voorbeeld 1

Mijn wishlist

We hebben nu best wel wat spullen in huis voor bento. Toch heb ik ook nog wel een wishlist. Zou zou ik graag nog wel wat uitstekers voor brood willen hebben. Deze voertuigen bijvoorbeeld. En een yumbox voor mijn dochtertje als zij naar school gaat. En deze pandaprikkers zijn gewoon te cute, die zou ik dan ook direct even meebestellen. Gelukkig voor mijn portomonnee hoeft mijn dochtertje over 2 jaar pas naar school. Dan kunnen we nog even sparen voor al deze leuke dingen.

Wat is jullie favoriete bento product?

liefs Minke

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Dat beïnvloed mijn mening niet.

Pinterest afbeelding

pinterestafbeelding lunch12

9 thoughts on “Bentoprikkers, yumboxen en ringen van Lunch12

  1. Ik ken Bento ook helemaal niet en ben dus even op hun site gaan kijken. Die lunchtrommels zien er erg leuk uit. Handig met al die vakjes. En als ik het zo lees, werkt het prima. Kinderen willen er graag uit eten . . . en dat is nou net de bedoeling . . . dat ze hun trommeltje graag leeg eten 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: