Afgelopen donderdag mocht ik naar het Hemakerst event. Wat voel ik me toch altijd bevoorrecht dat ik naar zo iets kan gaan voor mijn blog. Vorig jaar mocht ik daar voor het eerst bij zijn, dus ik wist een beetje wat ik kon verwachten. En wat was het weer goed geregeld. Mooie spullen, heerlijk drinken en lekker eten. Veel lekker eten. Kijken jullie mee?

Speciale kerstproducten

Hema heeft altijd leuke producten te koop, maar met de feestdagen hebben ze ook speciale kerstproducten. De kersttaart bijvoorbeeld, die kocht ik vorig jaar zelf ook tijdens de feestdagen. Hij was echt heerlijk! Ik heb het idee dat er dit jaar iets meer balans in zit qua vulling en cake. Maar echt, heerlijk! Ook is er een leuke lijn qua make-up producten. Deze kun je herkennen aan de gouden glitters op de verpakking. Op het event kon je je ook op laten maken met deze producten. Fijn om het zo even te kunnen proberen. Daarnaast is er natuurlijk ook de standaard kerstdecoratie te vinden voor in de boom.

De make-up van hema

Nu schrijf ik eigenlijk nooit over make-up. Ik heb daar dan ook gewoon niet zo veel verstand van. Gelukkig kreeg ik tijdens het opmaken nog een paar tips. Die wil ik dan ook graag met je delen.

  • Test de foundation altijd op je sleutelbeen. Deze huid komt beter overeen met je gezicht dan je hals. Er zijn nieuwe foundations bij hema te koop (vast in het assortiment!) met een factor 30 erin. Ideaal ook in de zomer. Mocht je nou net niet de goede kleur hebben dan is er een tube waarmee je hem iets donkerder of lichter kunt maken. Ook fijn in de zomer of winter dat je gewoon dezelfde foundation gebruikt maar hem iets aan kunt passen aan je gebruinde huid.
  • Smeer niet je hele gezicht vol met foundation maar alleen onder je ogen, bij je neus, bij je kin en je voorhoofd. Zo heb je de kritieke plekken gehad en lijk je niet direct dicht geplamuurd.
  • Gebruik de highlighter op de plekken die normaal ook licht vangen.
  • Je kunt de highlighter ook gewoon als oogschaduw of lipgloss gebruiken.
  • De lipgloss van de hema bevat verzorgende ingrediënten zodat je niet van die uitgedroogde lippen krijgt.

Voor mij hele nuttige tips. En ze maakte mij ook zo mooi op. Je kon direct niet meer goed zien dat ik moe was. Echt een aanrader!

Food van hema

In een woord: Heerlijk! Het eten was echt heel erg lekker. De carrotcake moet je gewoon echt even proeven. En de tompouce was ook echt heel lekker en helemaal aangepast aan de kerst. En de popcorn is ook echt lekker, vooral prosecco vond ik lekker smaken. Er zijn ook heerlijke soepen, broodjes en smeerseltjes voor tijdens het diner of als hapje op tafel. Lekker stukjes vlees. Ik krijg al bijna weer trek als ik er aan denk.

Pictures please van hemakerst event

Nu kan ik alles wel zo leuk vertellen, maar liever laat ik het jullie gewoon zien. Ik heb meer dan genoeg foto’s gemaakt deze avond dus kijk gezellig mee.

hemakerst eten hartig hemakerst eten zoet hemakerst makeup hemakerst decoratie hemakerst decoratie hemakerst decoratie

Wat is jullie favoriete hapje met kerst om te eten?

liefs Minke

Afbeelding voor pinterest

hemakerst pinterest

12 thoughts on “Helemaal in kerstsfeer op het hemakerst event

  1. Was leuk om je irl gezien te hebben Minke! Wat een ontzetten gaaf event was het weer. Erg jammer dat ik niets heb kunnen proeven van al het lekkers (want ziekig). Grappig van de make up-tips want ook ik heb voor het eerst geleerd hoe je het beste highlighter kunt gebruiken. Met Kerst probeer ik dat zeker uit. Dit jaar gaan we mijn schoonouders verwennen op eerste Kerstdag. Gisteren maakte ik een hele lekkere quiche (rauwe ham, zoete aardappel en spinazie). Misschien wordt dat wel het hoofdgerecht 🙂

  2. Hmm dat ziet er lekker uit. Wij gaan normaal met kerst naar Engeland en dan eindigen we vaak met allemaal kaas en toastjes ooh echt heerlijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: