Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken. Stiekem ben ik daar wel blij mee. De kinderen werden helemaal dol. Drie dagen na zijn vertrek waren ze nog naar cadeautjes aan het zoeken. Gelukkig is de rust inmiddels weer terug in huis en kunnen ze heerlijk spelen met al hun nieuwe speelgoed. Vandaag vertel ik je hoe wij sinterklaas hebben gevierd en hoe vaak de kinderen hun schoen mochten zetten. 

Hoe vaak zet je de schoen?

Als het aan de kinderen ligt dan staat die schoen iedere dag klaar om gevuld te worden. Dat vinden wij natuurlijk niet zo’n fijn idee. Dus hebben wij als ‘regel’ dat ze elke zaterdag hun schoen mogen zetten. Dat was dit keer 4 keer. Ook mogen ze altijd bij opa 1 keer hun schoen zetten. Dit jaar hadden ze geluk omdat ons reisje naar New Castle in deze periode viel. Dus toen hebben wij ons cadeautje aan opa gegeven die hem in de schoen stopte. Ook hebben ze de schoen van de lidl gemaakt en deze daar gezet. Super leuk dat ze daar raamstickers in kregen in plaats van snoepgoed.

Sinterklaasfeestjes hier en daar

Naast de schoen zetten en wat cadeautjes op 5 december vierden we met mijn familie en de familie van Mark ook sinterklaas. Ook mochten mijn kinderen naar het sinterklaasfeest van het werk van mijn vader. Super leuk omdat mijn vader zelf sinterklaas speelde. De kinderen hadden niets door. Luca is met Mark nog naar het pietenfeest van PSV geweest. Ook is hij bij de intocht hier in het centrum geweest met zijn oom en tante. En natuurlijk kwam sinterklaas nog op school bij de kinderen. De rest van de feestjes hebben we overgeslagen. Het was wel weer genoeg zo.

Super lief geweest

Volgens mij zijn de kinderen super lief geweest. Ze hebben heel veel cadeautjes gehad en vonden het allemaal super leuk. Hieronder een aantal foto’s van wat ze dan gehad hebben. Ook kwam sinterklaas zelf nog even langs met 2 zwarte pieten. Wat vonden ze het leuk! Al vond Nola sinterklaas toch wel een beetje eng. Maar die ring die hij om had. Dat deed het hem en toen wilde ze wel naast hem zitten en hem een handje geven. En een high 5 en een box. Toe maar!

De cadeautjes die Luca kreeg. De spelletjes kreeg hij ook allemaal. Mens erger je niet in een versie van Cars, een klokkijken spel en twister kreeg hij op mijn vaders werk. Snotty snotter kreeg hij bij familie.

Dit is wat Nola kreeg. Er ontbreekt nog een rugtasje, die had ze direct in gebruik genomen toen ze de dag erna naar school ging en een pop. 

Dit zijn de cadeautjes die de kinderen samen kregen. Sommige van Nola, andere van Luca en een spel voor de wii en knibbel knabbel knuisje voor hun samen. Maar ze spelen wel veel met alle cadeautjes beide.

Ook mama werd niet vergeten. Er missen nog twee chocoladeletters en een cadeaubon. Mark had ook nog wat cadeautjes gehad. O.a. een cadeaubon, spel en 2 chocoladeletters. Maar hij had alles al opgeruimd voor ik een foto had gemaakt. 

Hoi sinterklaas! Dat was even spannend toen hij binnen kwam. Maar wat waren ze blij en wat vonden ze het leuk.

Hoe hebben jullie sinterklaas gevierd?

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: