Met kinderen neem je vaak veel spullen mee. In het begin ook de luiertas. Nu Nola steeds ouder wordt gaat de luiertas ook steeds minder vaak mee. Dus leek het me leuk om voor verschillende uitstapjes leuke tassen te zoeken. Bij Otto vond ik wel hele mooie tassen, koffers en rugtassen. Kijken jullie mee?

Tas voor tijdens een uitje

Hoewel we al wel uitstapjes maakten met de kinderen, worden dit er steeds meer. Nu Nola steeds minder slaapt overdag is het een stuk makkelijker om samen een dagje weg te gaan. Super leuk, maar dan moeten er wel een aantal spullen mee. Een luiertas is dan soms gewoon niet zo handig. Een mooie rugzak is dan wel heel fijn. Dit zijn mijn favoriete exemplaren.

Deze rugtassen kun je hier, hier en hier vinden.

Een dagje voor mama

Steeds vaker ga ik zelf even de deur uit. Gewoon in mijn eentje. Als de kinderen op school zitten bijvoorbeeld. Of straks als Luca naar zwemles moet en ik daar zit te wachten. De luiertas is dan zeker overbodig. Een rugzak is dan een beetje te groot. Dus een fijne tas is dan heel leuk. Nu heb ik eigenlijk geen goede tas. Dus een nieuw exemplaar zou heel fijn zijn. Voor wat inspiratie keek ik op de site van otto en vond deze leuke tassen.

Deze tassen kun je hier, hier en hier vinden.

We gaan op vakantie

Er is nog een moment in het jaar waarop we niet genoeg tassen en koffers kunnen hebben. De vakantie. We lijken altijd net een tas te weinig te hebben. Of van die kleine tassen waar je eigenlijk net niets aan hebt. Kun je net een paar broekjes kwijt van Nola en de rest zit je dan mee in een andere tas. Voorlopig zit zij nog in de luiers dus is het wel fijn om genoeg mee te kunnen nemen. En wat denk je van al dat speelgoed. Dus ik keek ook even tussen de mooie koffers die er waren. Dit zijn mijn favorieten.

Je kunt de koffers hier, hier en hier vinden.

Het is dat we geen geldboom hebben en alles kunnen aanschaffen. Maar dromen mag wel toch? Wat is jullie favoriete tas?

liefs Minke

Alle afbeeldingen zijn eigendom van Otto.nl

otto

2 thoughts on “Mijn 9 favoriete tassen, rugzakken en koffers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: