Een nieuwe korte rubriek hier op mijn blog. De beste 12 van 2022 in verschillende categorieën. Je kon onderandere lezen over de best gelezen artikelen, de leukste prentenboeken en de tofste dagjes uit. Vandaag neem ik je mee in de best 12 of 2022: instagrampost. Ik vind het zo leuk om te zien, maar eigenlijk breng ik te veel tijd door op instagram. Goed, een mooi voornemen voor het nieuwe jaar om iets te minderen. Maar het blijft leuk. Kijk mee naar de best 12 of 2022: instagram. Welke vind jij het leukst?

best 12 of 2022 Instagram - uitgelichte afbeelding

Best 12 of 2022: instagram

Instagram is een medium waar ik met regelmaat aanwezig ben. Ook plaats ik daar vaak een inkijkje in mijn leven. Volg je me nog niet? Super leuk als je dat gaat doen. Op Instagram kun je me vinden onder mama.minke. De posts met de meeste likes zal ik hieronder plaatsen, om zo de best 12 of 2022: Instagram te kunnen zien. Leuk om te zien dat jullie de leukste gebeurtenissen met ons mee vieren. Wij vieren graag alles wat we kunnen vieren. En daar gaat het natuurlijk om. Dat het leuk is voor mij om te plaatsen en voor jullie om te zien.

Deze vinden mijn volgers het leuks

Dat waren de best 12 of 2022: Instagram

Dat waren ze dan. De foto’s met de meeste likes in 2022. Heel tof om te zien wat jij als volger leuk vind. Geef dus vooral een hartje aan mijn post als je het leuk vond om te zien en/of lezen. Zo weet ik direct welke content jij op zit te wachten. En eerlijk, daar doen we het toch ook voor. Hoe meer likes, hoe meer views en hoe meer views hoe meer samenwerkingen ik kan regelen en ook winacties. Het valt allemaal samen. Bedankt voor het volgen, liken, reageren en de leuke gesprekken. Ik waardeer het enorm.

Best 12 of 2022: Instagram - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: