Een nieuwe korte serie op mijn blog. De beste 12 van 2022 in verschillende categorieën. Al eerder kon je lezen over de best gelezen artikelen op mijn blog, de leukste spellen, de tofste vakanties en dagjes uit en de leukste boeken. Dit keer kun je elzen over de fijnste oliën dit ik heb. Ook ben ik benieuwd wat jouw favoriete geur is, laat het vooral weten in een reactie. Maak je klaar voor de best 12 of 2022: oliën.

Best 12 of 2022 oliën

Best 12 of 2022: oliën

De oliën zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen ik zet de oliën in ter ondersteuning, maar ook de kinderen. Ze komen er ook zelf om vragen wanneer ze denken dat ze het nodig hebben. Een fijne gedacht voor mij als moeder. We gebruiken de natuur die God zo mooi en wonderlijk geschapen heeft. Daar heeft Hij het ook zo voor bedoeld. Prachtig hoe dit voor de kinderen ook normaal is geworden.

Mijn favoriete oliën

Of dit echt alleen de favoriete oliën van dit jaar zijn durf ik niet te zeggen. De meeste zullen, vanwege hun ondersteuning, elk seizoen wel terug komen. En daarnaast heb ik nog een aantal andere favoriete producten, maar niet direct flesjes met olie. Toch noem ik ze Maar dit zijn onze favorieten:

 • Transformation
 • Bloom lijn
 • Refresh
 • Tummygize
 • Thieves
 • Purifacation
 • Lemon
 • Lavender
 • Stress Away
 • White Angelica
 • Thieves house hold cleaner
 • Thieves handsoap
sfeer beeld olie

Troep vrij voor iedereen

Wat ik vooral fijn vind is dat deze producten te gebruiken zijn door alle gezinsleden én niet schadelijk zijn. Mochten de kinderen helpen schoonmaken en met een natte hand aan hun gezicht zitten, geeft dat niet. Veel handen wassen omdat we lekker koekjes bakken en samen knutselen? Geen probleem met de thieves handsoap. Het is geen agressief spul om je handen schoon te maken, ze worden er ook niet droog van. Daarnaast kan ik mijn gezicht er fijn mee schoonmaken zonder dat het trekkerig aanvoelt door de bloom lijn. Nog nooit eerder gezichtsproducten zo lang en zo trouw gebruikt.

kids kit

Best 12 of 2022: oliën

Dat waren ze dan, mijn meest gebruikte en fijnste producten met oliën. We hebben er zo veel baat bij en gunnen jou dat ook. Dus mocht je het eens willen proberen, heb je een ongemak waar je ondersteuning bij zou willen of wil je eens gebruik maken van een reading met de olie kaarten (ik liet ze al regelmatig in mijn stories zien en ook schreef ik begin dit jaar er een artikel over) stuur dan berichtje. Dan help ik je graag verder.

Best 12 of 2022 oliën - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: