Een nieuwe serie dit jaar op mijn site. De beste 12 van 2022. In het vorige artikel kon je al lezen over de best gelezen artikelen van dit jaar. Vandaag kun je lezen over de leukste spelletjes die we hebben gespeelt. En dan wel de best 12 of 2022: spelletjes. Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jouw favoriete spelletje is dus laat het vooral lezen in de comments.

best 12 of 2022 spelletjes - uitgelichte afbeelding

Best 12 of 2022: spelletjes

We doen graag spelletjes. Het is leuk om samen met de kinderen te doen. En het is ook goed om zo te leren omgaan met verlies, teleurstelling en samenwerken. We hebben een hele boel spelletjes in huis, maar ook wij hebben daar favorieten in. In dit artikel laat ik je onze 12 favoriete spelletjes zien. Dat betekend niet dat we de anderen niet leuk vinden. Maar voor nu zijn dit de best 12 of 2022: spelletjes.

Fifa spelen

Deze spellen speelden wij het meest

Eigenlijk zijn heel veel spellen leuk en het verschilt ook wel per leeftijd wat favoriet is. Maar deze spellen speelden wij het meest:

best 12 of 2022 spelletjes - pinterest

De best 12 of 2022: spelletjes

Dit waren ze dan, de best 12 of 2022: spelletjes. Samen met de kinderen hebben we een hele boel spellen gedaan. Vooral ook in de winterperiode. Met mooi weer spelen ze graag buiten en dat vinden we helemaal prima. Daar gaan we vaak in de zandbak spelen, op de trampoline of voetballen. We hebben een voetbaldoel in de tuin (veel te groot eigenlijk), maar hij wordt zo vaak gebruikt. Goed, dat is materiaal voor een ander artikel. Voor nu de spelletjes voor binnen, de bordspellen. Coöperatieve spellen en ‘gewone’ spellen. Ik hoop dat er leuke tips voor je tussen zitten. Wat is jouw favoriete spel?

footer 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: