Een korte serie dit jaar voor jou om te lezen. De beste 12 van 2022 in verschillende categorieën. Vandaag kun je lezen over de beste 12 gelezen artikelen van 2022. Misschien doe je nog leuke tips op om te lezen. Of wie weet staat jouw favoriete artikel van mijn site er ook tussen. Kom dan laat ik je snel de best 12 of 2022: artikelen zien! Wat was jouw favoriete artikel van mij dit jaar?

Best 12 of 2022 artikelen

Best 12 of 2022: artikelen

Met een eigen blog kun je natuurlijk niet anders dan deze serie starten met de best gelezen artikelen. Super leuk om te kijken wat jij als lezer nu het vaakst bekijkt/leest. En daar staan ook best een aantal oude artikelen tussen. Artikelen die ik jaren geleden al geschreven heb. Internet is niet een vluchtig medium, maar alles wordt juist voor altijd bewaard. Aan de ene kant fijn omdat alles zo terug te vinden is. Aan de andere kant, ach laten we het nu maar gewoon bij de fijne kant houden.

Dit zijn de best gelezen artikelen

De best gelezen artikelen dit jaar zijn:

Van alles wat te lezen

Persoonlijk vind ik het leuk dat er van alles wat tussen staat. Informatieve artikelen, leuke artikelen, over het gebruik van oliën en christelijk gerelateerde artikelen. Daar wordt dus nog steeds op gezocht en gevonden. Ik promoot deze artikelen eigenlijk niet, dus wanneer je dit leest is dat omdat hij naar boven komt in de zoekresultaten. Of iemand anders moet het artikelen delen bijvoorbeeld. Ik blijf het bijzonder vinden.

Site puurjael

Best 12 of 2022: artikelen

Dat waren ze. De best 12 of 2022: artikelen. De best gelezen artikelen van afgelopen jaar. Ik ben er eigenlijk gewoon enorm trots op. Je leest toch maar gewoon wat ik geschreven heb. Ook dat wil ik graag aan mijn kinderen door geven. Ook met een beperking (in mijn geval dyslexie) kun je doen wat je leuk vind. Kun je worden wat je wilt. Ook al is dat misschien niet het eerste waar aan gedacht wordt. You do you zeg ik altijd . En dat wil ik jou ook graag meegeven. Doe wat je leuk vind. Doe wat bij je past. Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen.

Best 12 of 2022 artikelen - pinterest

3 thoughts on “Best 12 of 2022: artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: