New Faith Network, het christelijk Netflix. Precies dat is wat ik er zo fijn aan vind dat ik mijn abonnement verlengde. Soms kijk ik een tijdje niet om het daarna weer helemaal te ontdekken. Net als nu met de kerstfilms. Er staan een aantal hele leuke films op. Ik zet de mooiste christelijk kerstfilms voor je op een rij.

Waarom 4 christelijke kerstfilms

Waarom 4 christelijke kerstfilms? Ja, geen idee eigenlijk. Of nou ja, er zijn niet altijd even veel mooie christelijke kerstfilms te vinden. Nu moet ik zeggen dat het aanbod op New Faith Network steeds beter en uitgebreider wordt. Heel leuk om te zien en fijn voor ons als kijkers natuurlijk. Maar ik dacht, om het laagdrempelig te houden (en makkelijk binnen 14 dagen te bekijken, de proefperiode) kies ik de 4 mooiste uit.

The perfect gift

Deze kerstfilm heeft een prachtige boodschap waar je het hele jaar iets mee kan. Max is een tiener die jarig is op eerste kerstdag, de dag dat Jezus is geboren. Dat vind ze echter maar helemaal niets. Daarnaast moet ze ook nog eens een opdracht voor school over het kerstfeest schrijven. Als de mysterieuze Jess besluit haar te helpen bij deze opdracht, legt hij haar de ware reden uit waarom we elk jaar weer kerst moeten vieren. Hij vertelt dat God zijn enige zoon naar deze aarde heeft gestuurd voor ons. Hiermee heeft God zijn liefde voor ons getoond. Een prachtige christelijke film voor het hele gezin die ons laat zien hoe belangrijk de boodschap van kerst is.

Christmas manger

Chap heeft recentelijk zijn vrouw verloren. Zijn verdriet en eenzaamheid verbergt hij door een norse houding aan te namen. Op een dag staat zijn vervreemde pleegdochter, Jessica, samen met haar kinderen op de stop. Ze zijn ontsnapt aan huiselijk geweld van de vader van haar dochter. Tijdens hun verblijven maken ze een kerststal op het land van Chap. De ex van Jessica blijft haar zoeken.

4 mooiste christelijke kerstfilm op New Faith Network - pinterest

Spotlight under the mistletoe

Nadat Tess, een country-zangeres, weinig albums meer lijkt te verkopen moet ze van haar platenmaatschappij een kerstalbum maken. Dat zal ze opnemen met niemand minder dan popster Derek. Beide lijken tegenpolen van elkaar te zijn. Hoe verder het album komt, hoe beter ze met elkaar overweg kunnen. Ze lijken toch meer op elkaar dan ze dachten.

Christmas Angel

Komen wensen met kerst echt uit? Olivia woont met haar moeder Melinda naast een leegstaand huis. Het gerucht gaat dat wanneer je een wens doet terwijl je met je gezicht naar het huis staat hij met kerst uit komt. Olivia weet precies wat ze wil voor kerst. Liefde vinden voor haar moeder. Dat leegstaande huis blijkt helemaal niet zo leeg te zijn en er verschijnt ook nog een knappe dokter in het leven van de moeder van Olivia. Een vrolijke kerstfilm.

Proefperiode voor deze christelijke kerstfilms

Deze mooie christelijke kerstfilms staan op New Faith Network. Je kunt altijd een proefabonnement nemen om te kijken of het wat voor jullie is. 14 dagen lang kun je dan gratis genieten van al het moois dat deze streamingsdienst aanbiedt. Deze blog is niet gesponsord, ik schreef dit omdat ik het leuk vind om te kijken én om jullie tips te geven. Mijn abonnement betaal ik zelf en ook voor deze blog krijg ik niets.

Welke film gaan jullie kijken met kerst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: