In deze donkere dagen kunnen we wel wat kleur gebruiken. De sparklings speelfiguren van Vtech zijn dan ook een welkome verrassing voor de kinderen. Kleur, geluid en lichtjes. Dat is precies wat ze willen natuurlijk. We testen Foxy (er zijn 3 verschillende) voor jullie en ik kan vast vertellen dat de jongste over de top blij was.

Zullen we maar weer naar binnen?

In deze tijd, waarin we veel binnen zijn, wil ik toch graag elke dag even naar buiten met de kinderen. Net voor we zouden vertrekken zag de jongste Foxy staan. Oeps, dat was niet zo handig van mezelf. Nu wil ze de hele weg naar binnen. Want ja, ze wil graag spelen met het nieuwe speelgoed. Zo leuk vond je ze het kleurrijke vosje.

Kleur en gezelligheid met Foxy

Met deze kleurrijke speelfiguren heb je altijd wat gezelligheid in huis. Druk op de amulet om een kleur te kiezen. Wanneer je de ogen, oren of kuif van Foxy aanraakt veranderen deze van kleur. En wanneer je op haar poot druk beweegt haar staart. Er zitten ook nog twee knipjes en een kammetje bij.

Sparkling Foxy spelen

Samen zingen en praten met Foxy

Wanneer praten nog een ding is kan dit lieve vosje daar bij helpen. Foxy benoemd de kleuren, zingt een liedje en zegt zinnetjes. Zo komt je kindje in aanraking met verschillende woorden en hun uitspraak. Dat is weer goed voor de taal- en spraakontwikkeling. Laat je zoon of dochter vooral lekker mee praten en zingen met Foxy.

Magisch speelgoed als christen?

Officieel wordt de amulet van de speelfiguren een magische amulet genoemd. Dit hoef je uiteraard niet over te nemen als je je daar niet prettig bij voelt. Doen wij ook niet en noemen het een ketting. Kinderen vinden het fantastisch om mee te spelen en ze lijkt op een echte vos. Daarnaast zit er een uit knop op. Dus ben je de liedjes en zinnetjes echt zat zet je haar uit. Wij zien er persoonlijk geen kwaad in dit te gebruiken.

Spelen sparkling Foxy

Wat vind onze jongste van Foxy?

Hoewel de leeftijd bij bol.com staat van 4 tot 10 jaar ben ik het daar niet helemaal mee eens. Ik denk dat een 10 jarige hier niet direct meer mee speelt. Maar onze jongste, net 5 jaar, vind het fantastisch. De kleuren, zinnen en het liedje. Ze kan lekker tutten met de knipjes en het kammetje, ook geschikt voor haar eigen haar. Zij vermaakt zich wel met Foxy. Toen papa thuis kwam uit de nachtdienst moest ze hem direct laten zien. Dat zegt genoeg denk ik. Ze is enthousiast!

Foxy kost 24,95 euro en bestel je snel en makkelijk via deze link.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Vtech.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: