Een nieuwe korte serie op mijn site. De beste 12 van 2022. Je kon eerder al lezen over de best gelezen artikelen op mijn site en de meest gespeelde spelletjes. Vandaag neem ik je mee in de 12 leukste dagjes uit en vakanties van afgelopen jaar. Best 12 of 2022: uitjes en vakanties geeft je hoop ik een aantal leuke tips voor komend jaar.

Best 12 of 2022 uitjes en vakanties

Best 12 of 2022: uitjes en vakanties

Dit jaar was er weer een hoop meer mogelijk qua uitjes en vakanties. Zeker vanaf de zomer tot nu zijn er geen beperkingen meer. En dat vind ik eerlijk gezegd wel enorm fijn. Dus ik neem je graag mee in al het leuks dat we hebben gedaan dit jaar. Van low budget tot duurder en duurst. De prijzen stijgen alleen maar dus ik hoop je ook te inspireren om gratis of goedkopere uitjes te doen.

De leukste uitstapjes en vakantieparken

We zijn met de kinderen aardig wat op stap geweest. En niet alleen wij zelf, ook op andere manieren zoals met schoolreisje maakten de kinderen veel leuke dingen mee. Dit vonden wij het leukste:

dierentuin

Het allerleukste dagje uit

En als ik vraag wat nu het allerleukste is? Dan gaat het niet om het duurste uitje. Dan gaat het niet om het verst weg gaan. Zelfs niet dat we er al geweest zijn. Het leukste is namelijk disneyland. Zijn we nog niet eens geweest. We kregen dat als huwelijkscadeau maar door corona is het er nog niet van gekomen daar heen te gaan. Wellicht komend jaar. We zullen zien. En ja, dat is wel prijzig. Maar we sparen daar dan ook voor en kregen een deel voor ons huwelijk. Verder vinden ze het heerlijk om er gewoon even uit te zijn. De dierentuin (met abonnement), naar het strand of een rondje door het bos. En in deze tijd een rondje door de wijk in het donker. Het is echt fantastisch.

Best 12 of 2022: uitjes en vakanties

Dat waren denk ik wel de leukste uitjes van afgelopen jaar. Natuurlijk deden we nog meer. Zo zijn we ook nog naar center parcs op vakantie geweest met mijn familie. Ook super gezellig. Maar we moesten een keus maken. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Herinneringen maken vinden we erg belangrijk dus dat hoop ik vooral. Dat we samen leuke dingen kunnen gaan doen. Wat vind jij het leukste uitje?

Best 12 of 2022 uitjes en vakanties- pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: