Er is een nieuwe attractie bij de Julianatoren. In het wilde westen thema is er een nieuwe achtbaan, de Texas Twister. De kinderen waren enthousiast en volgden de serie op YouTube over de bouw van deze nieuwe achtbaan. Dat wilden ze wel heel graag proberen, wanneer gaan we weer? Met een uitnodiging op zak konden we de kinderen in deze meivakantie verrassen. Hoe gaaf is dat!

Nog 5 nachtjes slapen mama!

Verrassingen zijn natuurlijk hartstikke leuk. Voor hooggevoelige kinderen alleen iets minder. Dus besloten we de kinderen voor dat we zouden gaan de verrassing al te vertellen. Minder leuk? Nee zeker niet! De voorpret is zo leuk om te zien. Het aftellen naar de grote dag. Het plezier dat toeneemt naar mate de dat dichterbij komt. En we hadden geen verstrooit en boos kind omdat de plannen ineens anders worden (wat bij een verrassing wel zo is). Het enige wat iets minder handig is, de kinderen zijn enorm vroeg wakker en gaan ook niet meer slapen.

In de lucht julianatoren

Op naar de Julianatoren en de Texas Twister

Eenmaal in de auto werd de jongste toch wat onzeker. Mama, is de toren er nog wel? Papa en broerlief zeiden dat deze weg was gehaald. Ze is nog te jong voor sociale media en had deze 1 april grap dus helemaal gemist. Gelukkig kon ik haar gerust stellen dat de toren er nog zou zijn. Op de vraag waar we als eerste in gaan kwam het antwoord: de Texas Twister! We kwamen om 10 uur aan bij het park, konden makkelijk parkeren dankzij de parkeerhulpen én zo door lopen naar binnen omdat we de kaartjes al hadden. De parkeerkaart kochten we later, dan is het enorm rustig bij de kassa.

nieuwe achtbaan texas twister

De leukste attracties bij de Julianatoren

Er zijn enorm veel attracties bij de Julianatoren. De leukste vinden onze kinderen toch wel de hoge hoed, de Texas twister en de Jul’s rollerskates. Maar ook de trampoline, vooral die met het tuigje, en springkussens zijn favoriet. Gewoon heerlijk spelen samen vinden ze erg leuk. En wij als ouders ook. Het gaat om het plezier maken. Of ze dat nu in de attracties doen of juist op een trampoline (die we ook in de tuin hebben staan) maakt ons niet uit. Als zij zich vermaken doen wij dat ook. Lekker cliché, maar het is wel zo.

Trampolines favoriet na Texas Twister

De Texas twister, daar kwamen we voor

Eigenlijk kwamen we gewoon voor de Texas Twister natuurlijk. Deze nieuw achtbaan wilden de kinderen heel graag proberen. We moesten even wachten, maar in het begin waren de rijen nog niet zo lang. Je moet wel even omlopen om in de rij te komen (al waren er ook die over het hek heen klommen, dat lag niet aan de Julianatoren want het stond goed aangegeven). De achtbaan gaat 6 rondes, hij is namelijk niet zo heel groot. Het bakje waar je zin zit draait, maar niet heel hard. Er zaten bij ons ook kleinere kinderen in de achtbaan. Zij vonden het, wat ik zag, ook leuk. Er is een klein stukje waar hij snel gaat, maar al snel remt hij weer af voor een bocht. Onze kinderen vonden de Texas Twister ook erg leuk.

”De Texas Twister was een van de leukste attracties!”

Trampoline julianatoren

Geen rare dingen in het park

Richting het einde van het jaar veranderd het park altijd in halloween thema. Er zijn christenen die dit totaal niets vinden en daarom niet komen. Maar buiten deze thema tijd is het echt een ontzettend leuk attractiepark. De liedjes komen uit de shows van Jul, Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin. Zeer geschikt voor kinderen. Ook de show die nu weer bezocht kan worden is super leuk. We zagen de nieuwste show in het theater, de show van Julia en de show van Cas de Ranger. Allemaal shows die echt heel leuk zijn zonder gek taalgebruik of rare liedjes. Het enige wat wellicht nog iets kan zijn is het spookhuis en de dino/dina grot. Maar daar hoef je niet in en kun je makkelijk omzeilen. Er is meer dan genoeg leuks te doen.

Leuk voor het hele gezin

Toen we daar liepen vroeg ik aan de oudste of hij het ook naar zijn zin had. En dat had hij vertelde hij met een lach op zijn gezicht. Belangrijk wel, met zijn bijna 9 jaar. Wij vonden het al een leuk park, maar nu de jongste ook steeds meer zelf kan en mag wordt het super om te zien hoe de kinderen zich beide ontwikkelen. Ze groeien, gaan zelf ondernemen en zelf in attracties. Ze worden zelfstandig en leren zo ook anderen om hulp te vragen als wij er niet naast zitten. Enorm leuk om te zien vind ik dat. De nieuw Texas Twister achtbaan maakt het nog leuker voor de kinderen. Die van ons zijn namelijk dol op achtbanen.

Cas de ranger julianatoren

”De attracties zijn leuk voor het hele gezin, met kinderen tot 10 jaar.”

Show Julianatoren

De Julianatoren een leuk dagje uit voor het hele gezin

We hadden een heerlijke dag bij de Julianatoren. Het was heel fijn ondanks dat het een beetje fris was. Dat maakte wellicht ook dat het heerlijk rustig was. Door de shows heb je fijne onderbrekingen van het spelen. Een mooie afwisseling van verschillende shows die onze zoon en/of dochter leuk vonden. Ook het foto moment na een show kijken de kinderen naar uit. We testen de Texas Twister (goed gekeurd!), sprongen op trampolines en genoten van het uitzicht in het reuzenrad. Om 4 uur waas het tijd om naar huis te gaan. Tot groot ongenoegen van de kinderen. We moeten snel maar weer eens terug gaan denk ik zo.

Naar huis julianatoren

Kom jij graag bij de Julianatoren? Reserveer je tickets via deze link.

De kosten voor een dagje Julianatoren

De kosten voor een dagje uit kunnen hoog oplopen. Wij kregen de tickets voor onze gezin. Een ticket kost normaal 26,50 per persoon vanaf 2 jaar. We kochten een parkeerkaart van 10 euro. Die heb je ook wel nodig tenzij je op de fiets of met het ov komt. Daarnaast kochten we nog een kop koffie, chocolademelk met slagroom, 2 porties poffertjes en een wafel met witte chocola. Dat was ongeveer 25 euro totaal (afgerond). We namen zelf verder bolletjes met beleg, snoepjes en pakjes drinken mee. Dat doen we ook wanneer we zelf naar een pretpark gaan. Zo blijft het een leuk dagje uit voor ons allemaal. Een leuk uitje voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar.

Julianatoren Texas Twister - pinterest

1 thought on “Texas Twister nieuw bij de Julianatoren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: