Toen ik de vraag kreeg of ik samen wilde werken met studentendrukwerk hoefde ik niet lang na te denken. Ik zag direct tientallen mogelijkheden. Van het drukken van een boek, tot bierviltjes en kleding. Noem het en je kunt het hier maken. Ik plaatse een bestelling en kreeg het thuis bezorgd. Een top tip voor moeder- en vaderdag.

Super leuke cadeautjes

Ben je nog op zoek naar een super leuk en origineel cadeau? Ga dan vooral eens kijken bij studentendrukwerk. Je kunt hier heel veel leuke cadeaus kopen met een foto of tekst erop. Die tekst kun je makkelijk maken in Canva. Denk aan een shirt of trui met tekst. Een leuke mok met foto (ook in koffiemok te koop). Een kaart die je zelf ontwerpt. Of een puzzel met je favoriete foto van de persoon voor wie het is. Of een tegeltje voor aan de wand met een leuke tekst. Ideaal voor verjaardagen of moeder- en vaderdag.

Tegeltje 1 - studentendrukwerk

Ook als je een eigen onderneming hebt

Heb je een eigen onderneming? Ook dan is studentendrukwerk de site waar je wilt kijken. Banners, visitekaartjes en een shirt met je logo. Dat shirt valt qua maat wel goed, dus draag je normaal een M dan kun je dat nu ook doen. Maar ook flyers en stickers (met je logo) kun je bestellen. Zo heb je direct een mooie sluitsticker voor de post die je verstuurd.

Shirt bedrukt

Ervaring met studentendrukwerk

Nadat de bestelling doorgevoerd was duurde het een paar dagen voor hij binnen kwam. Dat staat ook aangegeven, je kunt ook kiezen voor een spoed levering. Het werd netjes bezorgd bij mij thuis en alles zat goed verpakt. De kwaliteit is zo op het eerste gezicht heel goed. Zeker met de foto’s van de fotograaf (van onze bruiloft). Maar ook met de teksten die ik in Canva maakte ziet het er goed uit. Ik nam de gok namelijk om het niet te laten controleren. Wil je die gok niet nemen? Dan is controle tegen een vergoeding mogelijk. Na het wassen is mijn t-shirt nog steeds mooi, even groot én de print is precies zoals hij was. Top dus!

Tegeltjes 2 bedrukt

Studentendrukwerk voor bedrijf en particulier

Bij studentendrukwerk kun je als bedrijf en particulier terecht. De prijzen zijn goed in verhouding. Er zijn veel opties om producten aan te schaffen als cadeau, maar ook voor je bedrijf. Handig om alles op 1 plek te kunnen aanschaffen. Met de spoed optie heb je wellicht je cadeau nog voor moederdag in huis. En anders gewoon een leuk cadeau met een verjaardag. Of zomaar tussendoor.

Ben jij fan van gepersonaliseerde cadeaus?

studentendrukwerk cadeautips - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: