Met een kind die al 2 keer gestoken is door een wesp zijn de zomers, vooral zo rond augustus, niet de leukste. Dus vermaak binnen is helemaal top. Wij besloten last minute 2 dagen naar Preston Palace te gaan. Een all-inclusive hotel in Nederland (Almelo) met een indoor zwembad, indoor kermis, binnen speelplek voor de jongste, buitenspeelplek (klein) en een animatie team. Dit is hoe wij het als gezin ervaart hebben.

Inchecken bij preston palace

De eerste dag kwamen we aan met lunchtijd. Twee hongerige kinderen, 2 ouders met trek en een lunchbuffet vol lekkers. Een gouden combinatie. De incheck ging snel, de kamer was al gereed en we konden direct aanschuiven. Na het eten even je spullen op de kar zetten en klaar. Met broodjes, warme gerechten en lekker meloen was het heerlijk. Er was echt voor ieder wat lekkers te vinden. Wat ik zoal at? Een roombroodjes, boterham met kaas en churros. Jammie!

Bar Preston Palace

Zwemmen, kermis en animatie

We besloten nadat we de spullen op de kamer hadden gebracht te gaan zwemmen. Het was nog niet zo druk, maar een zitplekje was lastig te vinden. Toch jammer want dat is best handig. All-in was het ook niet helemaal. Een snack kon je wel krijgen, maar koste toch 1.50 euro. Animatie en verder eten en drinken wat wij vonden zat er wel allemaal bij in. De kermis was ook leuk, attracties zijn gratis maar de rest betaald. Ook deden we nog een potje midgetgolf, net als bowlen en een poultafel zit dat bij de prijs in. Je moet alleen even de spullen halen. En met het moordspel (animatie in de avond) waar we aan meededen wonnen we zelfs. Wat een feestje voor de kinderen. Zijn je kinderen gevoelig en soms angstig? Let dan wel op of je mee doet. Onze grootste durfal was toch nog wel wat bangig erna omdat onderscheid tussen echt en verzonnen er niet helemaal is.

midgetgolf

Buffet als avondeten en nog een snack

Voor de eetliefhebber is het wel een walhalla. We konden voor avondeten kiezen tussen een aantal restaurants. Ook a la carte. Wij kozen voor buffet. Zo is er zeker iets dat de kinderen ook lekker vonden. En dat was het ook echt. Salades, patatjes, biefstuk en warme appeltaart met slagroom. Onder andere. Om 22:00 haalden we nog een snack met de kinderen dat ook erg lekker was. We aten satéstokjes en nacho’s. Smullen! Je komt tonnetje rond weer terug. En echt, ook met moeilijke eters is het er goed te doen.

spelotheek Preston Palace

Preston palace is wel wat gehorig

We hadden een kamer die redelijk boven de barstreet zat. We waren dus bang voor geluidsoverlast. Maar dat bleek best mee te vallen. We hoorden daar niks van. Mensen (gezinnen, jongeren) op de gang die kei hard praten en met deuren smijten rond 23:00 uur waren er dan wel weer genoeg. Het type ‘ikke ikke ikke en de rest…’ was sowieso wel goed vertegenwoordigd. Borden, bekers en afval laten staan overal, voordringen om eten te pakken (nergens voor nodig want er is echt meer dan genoeg) en lawaai maken bij het leven ook op wat ik abnormale tijden vind was er volop. Ik had gewoon medelijden met het personeel bij het avondeten bijvoorbeeld. Maar goed, de overlast op de kamer was te doen.

Zaal moordspel Preston Palace

Zouden we nog eens willen gaan?

Ik zou hier niet mijn hele zomervakantie kunnen doorbrengen bij preston palace. Maar 2 dagen is echt wel heel leuk. Lekker eten en van alles proeven, leuke dingen doen. En samen met ons gezin herinneringen maken. Het is wél prijzig, maar wat is dat tegenwoordig niet. Daarnaast is een vroege check-in (en late uitcheck) zeker aan te raden. Om 3 uur was het echt enorm druk en wij hadden al wat dingen kunnen doen. Wellicht gaan we nog wel eens met de kinderen. Zij hebben in elk geval enorm genoten.

Ben jij wel eens bij preston palace geweest? Of een ander all-inclusive hotel dat aan te raden is?

Ps. we hebben dit zelf betaald. Weinig foto’s gemaakt ook, vooral veel genoten samen als gezin. Maar ik wil dit toch graag met jullie delen. Ondanks dat het erg aan de prijs is vonden wij het een super geslaagd uitje. Je kunt, om de kosten wat te drukken, ook boeken buiten het hoogseizoen, dan is het iets goedkoper.

2 thoughts on “Preston Palace in de zomervakantie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: