Statistieken, ik heb daar eigenlijk niet zo veel verstand van. Daarom kijk ik er ook niet heel vaak naar. Toch vind ik het leuk om te zien wat jullie nou leuk vinden om te lezen. Het lijkt me leuk om dit ook een keer met jullie te delen. Misschien heb je een artikel gemist en zo kun je toch nog eens kijken bij dat artikel. We beginnen met een top van van augustus. 

Met stip op nummer 1 staat de blog over mijn kinderen. Een heel persoonlijk artikel waarvan ik twijfelde of ik hem online moest zetten. Het gaat er over dat ik mijn beide kinderen even bijzonder vind, maar dat niet altijd merk aan onze omgeving. Dit komt heel vaak voor, gezien de reacties die ik heb gekregen. Wie weet kunnen we zo iets veranderen. Een tweede (of volgend) kindje is net zo bijzonder als een eerste kindje en verdiend ook net zo veel kaartjes en bezoek. 

Een goede tweede plek is er voor het artikel van mijn zusje. Ze schreef over hun bezoek aan de Koningin Julianatoren met Luca. Ze waren er per toeval tijdens de AFAS zomerweken en dat was een groot succes. Luca kwam moe maar voldaan thuis van dit leuke uitjes met zijn oom en tante.

Het derde artikel is een artikel dat al iets ouder is. Het is het artikel over waarom een loopkar toch wel goed voor je kindje is. Ik heb daar buiten de blog zo veel reacties op mogen ontvangen. Sommigen waren leuk, andere minder. Gelukkig waren de meeste reacties respectvol. Daar gaat het om, dat we een andere mening hebben over een loopkar is helemaal goed, zolang je maar respectvol bent naar elkaar.

Gastblogger Machteld krijgt ook veel bezoek van jullie. Haar bericht over hun laatste vakantie zonder kind(eren) voorlopig is veel gelezen. Er staan ook nog een paar goede tips in voor als je gaat kamperen tijdens je zwangerschap. Lees ze even voor je weg gaat, dan weet je waar je rekening mee kunt houden.

Last but nog least staat de save the date – mamabloggerdag op de vijfde plek. Wat leuk dat jullie dit ook zo goed hebben gelezen. Zijn jullie al nieuwsgierig naar alle leuke winacties? Nog heel even geduld, neem zeker een kijkje op 10 september 2016! En zet hem nog even in je agenda als je dat nog niet gedaan hebt, dan vergeet je het ook niet. 

Wat vinden jullie het allerleukste om te lezen? Ik hoor het graag. Ik schrijf toch voor jullie (en voor mezelf omdat ik het zo leuk vind). 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: