Afgelopen zaterdag was het zo ver. Een jaarlijks terugkerend item bij PSV. De allerkleinste kindjes die lid zijn van de Phoxyclub mogen dan naar het stadion komen om op de foto te gaan. Ja, met z’n allen. Dat kunnen dus soms heel veel kindjes zijn. Het zijn namelijk alle kindjes van 0 tot 1 jaar. Met Luca kwam het helaas te laat, hij werd lid toen hij een half jaar was, maar de foto was pas toen hij al 1 was. Nola mocht wel komen en dat hebben we dan ook gedaan.

We vertrekken!
Zaterdag 3 september was het zover. Ik kon zelf niet mee gaan, maar Nola ging samen met papa, grote broer en opa naar PSV. Ze moesten al vroeg vertrekken, om 8.15 uur was opa al hier. Luca vond het erg leuk dat hij er was en wilde direct gaan. Na nog even hebben gezeten vertrokken ze om 8.25 naar de auto. Een lange rit later waren ze in Eindhoven en konden via de hoofdingang het stadion in.


Wachten….
Ze konden op de tribune wachten tot de foto gemaakt zou worden. Op het veld. Super leuk (vond vooral papa eigenlijk), want normaal mag je niet op het veld komen. Als echte fan is dat natuurlijk wel erg leuk. Het liep al iets uit, maar om half 11 konden alle 600 kindjes op de foto. Samen maakten ze veel lawaai, kunnen de supporters een voorbeeld aan nemen als ze PSV weer moeten aanmoedigen tijdens een wedstrijd.

Met z’n allen in de middencirkel was een mooie plek voor de foto. Na een aantal

shots mochten ze ook nog even op de tribune plaatsnemen om daar een foto te maken. Na de foto’s was er gelegenheid om samen nog een rondje te lopen door het stadion. Ze hebben nog wat foto’s gemaakt, maar vanwege de tijd zijn ze al snel weer weg gegaan. Het was al lunchtijd inmiddels en Nola moest ook naar bed, maar eerst naar huis natuurlijk. Bij de uitgang was er nog een leuk cadeautjes, een drinkbeker van Philips (12 mnd). Ze kozen voor een mooie roze. 


Het was een leuk uitje, voor de kleinste kindjes nog wat te lang. Dat kwam ook omdat wij wel een beetje ver weg wonen. Het was verder goed geregeld, fijn dat ook de oudste mee mocht. Een leuke ervaring voor papa en dochter.

Zijn jullie kindjes lid van de kindervereniging van een voetbalclub?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: