Welkom! Wat leuk dat je op deze mamabloggersdag op mijn blog komt kijken. Hier kun je even kijken wat je kunt verwachten vandaag. Ik ben Minke en ik blog over geloof, kids en een hoop liefde. Onderwerpen die ik leuk en interessant vind zul je hier voorbij zien komen. Met name over kinderen, afvallen/een gezonde levensstijl en journaling bible. Lief dat jullie onder andere via Joyce naar mij zijn gekomen. Vinden jullie het ook zo spannend hoe het met haar gaat? Elke keer ben ik weer benieuwd hoe het nu gaat in haar zwangerschap. Wat een toppertje is ze toch. Succes met de laatste loodjes lieve Joyce! Vandaag kunnen jullie een review over de geschenkverpakking ‘Een geschenk van God’ lezen en ook winnen.

Een geschenk van God
Deze cadeauverpakking is gemaakt van karton. Mooie illustraties kijken je aan. Super leuk om zo boekjes te krijgen voor je kindje. Pas op, want karton is niet geschikt voor hardhandige peuterhandjes. De boekjes kun je makkelijk uit het doosje halen d.m.v. het touwtje. Fijn dat er al een label op zit zodat je dit makkelijk cadeau kunt doen bij bijvoorbeeld de geboorte of de doop van een kindje. De boekjes kunnen makkelijk bewaard worden en raken zo minder snel kwijt.

Ervaring
De kwaliteit is erg goed. Nola stopt op dit moment alles in haar mond en dat hebben de boekjes overleeft. Luca is een echte jongens jongen en ook dat hebben de boekjes overleeft. Een goed teken, ze zijn niet snel kapot te krijgen. De tekeningen zijn super mooi en helder van kleur. Het spreekt echt en Nola vind het dan ook prachtig om naar te kijken. Luca vind de boekjes ook erg leuk om te lezen en te bekijken.


Qua leeftijd dus zeer geschikt voor 0 tot 3 jaar. Enkel het boekje met de tegenstellingen vond Luca nog wat lastig. De jonge man vond hij nogal op mama lijken (hoe dan?) en bij groot en klein moest hij direct aan David en Goliath denken. Over een tijdje zal ik dit nog eens met hem lezen, maar voor nu ging het net iets te ver om het echt te begrijpen. Al blijft het mooi om te kijken en er gewoon je eigen ding van te maken. Alles volgens de regels hoeft natuurlijk niet. 

Extra’s 
Naast de leuke woorden, geluiden, dieren en tegenstellingen die je kind kan leren via deze boekjes zijn er nog een aantal leuke extra’s. Onder te plaatjes staat een vers uit de bijbel. Hier kun je het afgebeelde plaatje ook vinden. Leuk om eens met je peuter te gaan lezen. De bijbel wordt op deze manier betrokken bij het alledaagse leven. Fijn dat je het niet zelf hoeft op te zoeken, je hebt het zo bij de hand. 


Wat wij ook leuk vonden om te doen is bij de verschillende boekjes spelletjes bedenken. Bij het boekje met de dieren pakten wij de doos van Luca met al zijn dieren er in. We hadden op de vensterbank een mooie plek gemaakt met een kleed en toen begonnen we. Alle dieren die we in het boekje tegen kwamen gingen we zoeken in zijn doos. Nola keek naar de mooie plaatjes en Luca maakte een mooie opstelling van alle dieren. Super leuk en interactief. 

Het boekje met de geluiden pakten wij ook interactief aan. Alle geluiden gingen we echt zelf na doen en kijken wie dat het beste kon. Ik heb geleerd dat Luca heel goed een baby die huilt kan na doen. Verrassend echt hoe dat klonk. Geen idee waar hij dat geleerd heeft. We hebben veel gelachen met stampen en de regen. Nola keek weer naar de mooie plaatjes. 


Winactie
Wil jij ook zo’n leuke geschenkverpakking winnen? Dat kan! 
Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achter te laten hier op mijn blog onder dit artikel. 


Voor leuke nieuwtjes en andere acties kun je de facebookpagina van Ark media liken, maar dit is niet verplicht. Wel erg lief als je dat doet. 

De winactie loopt van 10 t/m 24 september 2016. Op 26 september 2016 (zondag houden wij een rustdag) maak ik de w

innaar bekend op de facebook pagina van Mama Minke. Like deze dus als je dat bericht niet wilt missen! De winnaar heeft 1 week de tijd om te reageren. Reageert de winnaar niet, dan wordt er een andere winnaar gekozen. 

Heb je alle stappen gevolgd voor de winactie? Neem dan een kijkje op de blog van Krystle. Een stoere blog voor ouders met (jongens) kinderen. Ze heeft zelf 3 zoons en schrijft over de leuke dingen die zij samen doen. Ook leuk voor stoere meisjes. De winactie op haar blog is erg leuk voor kleine waterratjes onder ons! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: