Je kunt er bijna niet meer omheen. Gezonde voeding zonder suikers. Iedereen heeft een mening over de tussendoortjes en de sapjes die we onze kinderen geven. Veel instanties willen zich daar nu ook mee gaan bemoeien. Als mama vind ik het ook heel belangrijk dat mijn kinderen niet onnodig veel suiker binnen krijgen. Toch wil ik wel dat zij gewoon kunnen snoepen. En daar komt Bear met een hele goede en fijne oplossing.
Bear helpt je om gezonder te leven. Gezond leven moet makkelijk en smakelijk zijn. Als dat nou eens zou kunnen. Zeker voor mijn kinderen is het fijn als ze lekker iets zoets kunnen eten en toch geen troep binnen krijgen. Hayley (zij heeft het concept bedacht) zag dat het in gezinnen lastig was om kinderen fruit te laten eten. En dat is waar. Nola is niet anders gewent en krijgt meestal 2 keer per dag een fruithapje. Luca eet in de ochtend meestal ook een stuk fruit. Maar soms wil hij niet en dan is een alternatief wel fijn.

De snacks
De snacks van Bear is een combinatie van gebakken vers fruit en groenten zonder onzinnige toevoegingen. Dus geen extra suiker, zout of conserveringsmiddelen. Helemaal niets extra’s er bij. Dat klinkt super toch? Dit bereiken zij door het fruit en de groente te bakken in speciale fruitovens bij lage temperaturen. Terwijl andere juist werken met fruitsappen en pasta’s met een laag vezelgehalte die op hoge temperaturen worden bereid. Daar zit het verschil dus. Daarnaast is de verpakking gemaakt van 90% papier, zodat het plastic tot een minimum wordt beperkt. Nog goed voor de natuurlijk ook. 

Er zijn vier verschillende smaken te verkrijgen, aardbei, appel, mango en framboos. Ze zijn verpakt in kleurrijke meeneemdoosjes met daarin 5 zakjes. In elk zakje zitten 2 YoYo’s. In het najaar kun je deze snack kopen bij de jumbo (aardbei, mango en framboos voor 2,79 euro) en de AH (aardbei, mango en appel voor 2,99 euro). 

Is het ook lekker?
Wij mochten alle smaken proeven om te kijken of het echt wat was. Nu zullen niet alle kinderen hetzelfde lekker vinden, maar dit is onze mening. Samen met Luca en Nola heb ik ze geproefd. Beide waren ze er over uit dat de appel de minst lekkere was. Ik heb hem zelf ook geproefd en hij was iets zuurder dan de andere smaken, maar ik vond hem zelf wel lekker. De lekkerste vonden ze de framboos, lekker zoet. 

De verpakking is makkelijk te openen, het is vooral papier en dat scheurt makkelijk open. Naast de 2 YoYo’s zit er ook nog een cadeautje in de verpakking. Een mini ansichtkaart van Bear verstuurt vanuit verschillende landen. De kinderen kunnen deze sparen. Er staan leuke feiten op en het ziet er super leuk uit. Gooi de barcodes ook niet weg, als je kinderen 10 Bearcodes (de barcode dus) hebben verzameld ontvangen ze van Bear een gratis wereldkaart met stickervel van de landen om zo hun avonturen bij te kunnen houden.

Conclusie
Een lekker tussendoortje, als je de juiste smaak voor je kindje hebt ontdekt, voor mee naar school of gewoon onderweg. Een goede vervanger voor vers fruit, zonder kunstmatige stoffen aan het eten toegevoegd. Daarnaast ook nog goed voor het milieu door gebruik van papier. Een win-win-winsituatie. Kinderen krijgen een gezond (fruit) tussen doortje, zij vinden het lekker en de natuur is blij met het verpakkingsmateriaal. 


1 thought on “YoYo's van Bear

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: