Muurbekleding in de kinderkamer, ik geloof dat wij nog nooit zo vaak een kamer hebben geschilderd. En dan heb ik de eerste keer niet eens zelf de kwast in de hand genomen. Dat moet toch makkelijker kunnen? Nu was de eerste keer voor ons ook heel makkelijk, mijn zwager en schoonzus maakten een muurschildering op de muur in de kamer van Luca. Toen hij een andere kamer kreeg schilderden ze blauwe vlakken op de muren in die kamer. En hoewel Nola al een aantal keer een linkje verf op de muren heeft gehad is bij Luca 1 muur nog steeds kaal. Toen kwam ik een heel tof en makkelijk idee tegen. Heel tof behang voor op de kinderkamer.

Behang voor de kinderkamer

Onze kamer en die van Nola is net gedaan. Maar de kamer van Luca blijft dus nog een dingetje. Of eigenlijk die ene grote, witte muur blijft een dingetje. Daar kunnen we wel iets tofs gebruiken. Naast gewoon behang is er ook fotobehang of een behangrand. Hoewel er tussen het gewone behang hele toffe opties zitten ook, kijk eens bij het behang van pipstudio, is het kinderbehang echt een aanrader. Maar ook bij het fotobehang zitten echt hele gave opties voor kinderen. Er ging een wereld voor me open.

muurbekleding op de kinderkamer, mijn 6 behangmerken tips. instagram

Maak je eigen avontuur

Met het mooie fotobehang kun je je eigen avontuur maken. Je kiest een achtergrond, gebruikt de letters die lijken op lichtpuntjes en kiest wat je wilt beleven. Ga je voor eenhoorns of dinosaurussen? Kies je voor piraten of ga voor lieve dieren? Kies uit zachte lieve kleuren of gebruik sprekende heldere kleuren. Het kan allemaal! Voor een monochrome kamer is er zelfs keuze uit dieren in zwart/wit thema. Het mooiste van alles? Er zijn herbruikbare stickers! Dus mocht je het verhaal inmiddels wel kennen, dan plak je de stickers gewoon op een andere manier op. Of zelfs in een andere kamer. Op naar een nieuw avontuur! Let wel goed op of de stickers van jouw keus ook herbruikbaar zijn.

Mijn top 6 behangmerken voor de kinderkamer

Er is zo veel tofs te vinden qua behang dat ik besloot een top 6 te maken. Eigenlijk hebben ze allemaal geweldig behang, maar net even anders. Kijk dus even wat bij je kind past en kies dan een top merk uit. Dan zit je altijd goed.

  • Gebruik de geweldige herbruikbare eijffinger. Heb je van eijffinger behang een geweldige print gevonden, maar kun je het niet vinden op de site? Stuur dan even een berichtje via de website met de naam of het artikelnummer dan krijg je een prijsopgave. Ideaal.
  • Heb je net als wij een PSV fan in huis? Dan is kinderbehang van Rash Bambino je uitkomst. Zij hebben rood/wit gestreept behang. Een een behangrand met het logo van PSV bij en je bent klaar.
  • Voor heel tof behang met stipjes, kruisje of vlekjes (zoals een panter) moet je bij Esta let’s play zijn. Zachte kleuren, maar toch ook lekker stoer.
  • Prinsje in huis? Kijk eens bij het behang van just 4 kids. Niet alleen tof voor meisjes trouwens. Ze hebben ook behang met auto’s of dieren of juist neutrale zachte kleurtjes.
  • Een formule 1 fan in huis? Kijk dan zeker even bij het merk Dutch. Hebben ze namelijk tof behang of behangrand van.
  • Disney fan? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij het disneybehang. Het is maar goed dat Nola dit niet weet. Geweldig met al die prinsessen. Die zou ze zeker willen hebben.

Dit zijn dus mijn favoriete opties. Maar nu ben ik wel benieuwd. Wat hebben jullie op de muur gedaan in de kinderkamer?

muurbekleding op de kinderkamer, mijn 6 behangmerken tips. pinterest muurbekleding op de kinderkamer, mijn 6 behangmerken tips. pinterest

 

Stock Photos  door Ramon L. Farinos/Shutterstock”
Dit is een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: