De tijd lijkt om te vliegen de laatste weken. En dat terwijl ik juist meer tijd zou krijgen, omdat Nola nu is gaan wennen die ene dag dat ze vrij is. Niets blijkt minder waar. Maar goed, geen probleem we gaan lekker door. Afgelopen week was dus het wennen van Nola op de basisschool. En zoals gewoonlijk had mama daar meer moeite mee dan het kind zelf. Die had juist bedacht dat de peuterspeelzaal wel verleden tijd was al. Daar nam ik afscheid van de oudercommissie, na een jaar of 4  erin te hebben gezeten. Wat we nog meer deden zal ik je laten zien in dit dagboek.

Maandag

Lezen maandag

Luca leert natuurlijk lezen in groep 3. Om dat thuis te stimuleren gebruiken we de kaartjes van de wonderwolk. Kleine stukjes tekst die voor hem makkelijk te lezen zijn. Daarmee bedoel ik niet dat hij al perfect kan lezen, maar er staan geen lastige woorden in. Dus dat is ideaal

Commode

Ik tikte deze poppencommode op de kop voor de verjaardag van Nola. Een top cadeau toch?! Nu nog even opknappen samen met mijn schoonvader.

Dinsdag

 

ontbijtje

Ontbijten. Ik probeer er steeds wat anders mee te doen. Maar jeetje. Blijft toch een dingetje hoor. Vandaag eens kwark met walnoten en banaan. Wat is jouw favoriete ontbijtje?

 

Woensdag

 

Naar school

Hoera Nola mag naar school! Wat heeft ze er zin in. Klaar om te gaan.

Woensdag stoel

Meteen haar eigen stoel gevonden. Ik mocht nog even mee naar binnen van de juf, maar ik was al snel niet meer nodig.

Cadeautje woensdag

Mama zoekt afleiding en gaat wat verjaardagscadeautjes halen. O.a. deze Bijbel die ik van mijn familie krijg.

Koekjes bakken

En als we Nola dan gaan ophalen gaat ze liever bij een vriendinnetje spelen. Mama heeft tijd, want Luca heeft een vriendje te spelen. Koekjes bakken dus.

Donderdag

winactie facebook

Volg jij mijn blog al op facebook? Er staat een winactie online. Bij 600 likes kiezen we een winnaar uit. Dus snel volgen en hup mee doen.

Vrijdag

 

Pakketje halen vrijdag

Voor Nola haal ik vast een sinterklaascadeautje op bij de HEMA. Kijk nou wat een toffe doos. Daar wordt je toch vrolijk van! En wat er in zat ook trouwens haha. Maar dat zien jullie vast een andere keer.

Cato

Het is wereldmeisjesdag! If she can see it she can do it! En zo is het maar net. We lezen samen dit boekje van Cato. Wil je meer weten over deze boekjes? Check hier onze recensie.

 

Zaterdag

Nola muur schoonmaken

Samen met de kinderen ga ik boven schoonmaken. Nola gaat haar eigen kamer doen en roept me al snel. ‘Mama doekje roze!’. Uhm ja schat, het was ook niet de bedoeling dat je de muur ging schoonmaken. Wat het misschien toch handige geweest mijn eigen tips over behang op te volgen.
Bij papa

Ik had afgesproken bij opa te gaan eten met de kinderen. Papa was onverwachts ook thuis dus die ging gezellig mee. Kinderen lekker even knuffelen met papa. Ze missen hem erg als hij is werken een aantal dagen.

 

Zondag

Weddingplanner

Weinig foto’s vandaag gemaakt. De kinderen en ik gaan met mijn ouders naar de verjaardag van mijn zwager. Daarna door naar mijn ouders, daar blijven we gezellig eten. De kinderen spelen lekker buiten en vermaken zich prima met slijm. Daarna hup bad in en thuis door naar bed. Ik maak vandaag weer een aantal stappen voor onze bruiloft. Ik wordt zo blij van het voorbereiden daarvan :). Lees hier mijn review van deze weddingplanner.

Dagboek

Wij hadden een heerlijke week. Er staan nog wat afspraken op de planning komende week, Nola moet bijvoorbeeld weer naar logopedie en ik ga gezellig winkelen met mijn moeder. De cadeautjes voor de verjaardag van Nola wil ik graag bestellen, dan hebben we het maar in huis. Dus we hebben nog genoeg te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: