Nu we toch al met kerst bezig zijn geweest, heb je al een nieuwe planner voor 2020? Ik gebruik voor veel dingen een bullet journal, maar dat steeds tekenen is toch niet zo mijn ding. Of eigenlijk, neem ik daar de tijd niet voor. Dus gebeurd het niet en heb ik geen planner om mee te nemen. Niet zo handig. Maar nu heeft mus een tussenweg. Deze planner van Mus, zonder data maar wel de kalenders al gemaakt. Dus eigenlijk hoef je alleen nog maar de dagen in te vullen en hup je bent klaar. Een beetje van jezelf en een beetje van Mus dus.

Hoe ziet de planner van Mus eruit?

Zelf vind ik hem echt prachtig, mooi licht roze met licht blauw. Wel een beetje zoetsappig en niet voor jongens dus. Maar goed, er zijn dan ook weinig jongens die echt met plannen bezig zijn volgens mij. Er zitten tabbladen in per maand en daar staat een quote op. Er zitten 2 jaar planners in, naar eigen keus een jaar te kiezen en in te vullen. Een bladzijde met belangrijke data en afspraken voor januari (en alle andere maanden voor elk nieuw tabblad. En dan de weken achter elk tabblad. Daarop kun je de dagen invullen qua nummer, een wekelijkse goal invullen, maandkalender invullen (mini) en natuurlijk versieren.

maart planner van mus

 

Hier kun je de planner kopen voor 22,99 euro. 

Alleen om te plannen?

De planner is niet alleen om te plannen. Er is gebruik gemaakt van een discband om de planner (van Mus is daar duidelijk in de te zien door het vogeltje in de disc) bij elkaar te houden. Er mooi, leuk detail erin ook. Voor is dat je zelf ook andere pagina’s kunt toevoegen. Er zijn een aantal uitbreidingspakketten te koop voor school, eten en fitness. Ook zijn er stickers, notitie’s en andere discs te koop. Zo kun je de planner helemaal stylen zoals jij dat wilt. Waar wil je de focus op leggen? Ook in de agenda zelf, bij de dagen is er ruimte om iets meer als alleen afspraken te plannen. Door de ruitjes kun je de dag indelen in blokken (ochtend, middag en avond bijvoorbeeld) of je kunt een deel voor afspraken en een deel voor dankpunten gebruiken (waar je dankbaar voor bent of waar je voor wilt bidden bijvoorbeeld). Aan het eind van het jaar heb je dan een prachtig boek om in terug te bladeren.

januari planner van mus

 

Toch liever een bullet journal? Hier vergelijk ik er een aantal. 

Goedkopere optie?

Voor de planner zelf heb ik nog geen andere optie gevonden die hetzelfde bied als deze planner van Mus. Door de uitbreidingen vind ik hem dat geld ook wel echt waard. Zelf heb ik wel gebruik gemaakt van stickers van de action. Zij hebben plannerstickers (ik dacht een euro per pakje) en die pakken er perfect bij vind ik zelf. Ik heb nu alleen januari gemaakt (check mijn instagram daarvoor) en kon zo allemaal mooi iets extra’s geven. Januari is een feestelijke en ook wat verdrietige maand voor mij en beide komen nu mooi tot uiting. Ook kun je brushpens van de action gebruiken om zelf wat te tekenen qua versiering.

Disc planner van mus

Mijn planner voor 2020 is dus al klaar. Het leukste dat er in staat? Onze trouwdag natuurlijk! Welke bijzondere dag hebben jullie in 2020?

 

planner instagram

planner pinterest

planner pinterest

Dit is een samenwerking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: