Yes, de vakantie is begonnen. De kinderen zijn nu bij opa en ik heb even tijd voor mijn blog. Mijn blog en de challenge eigenlijk. Want de challenge is af en te krijgen voor jullie. Speciaal voor jou (of eigenlijk heb ik hem gewoon voor mij gemaakt) schreef ik deze overdenkingen. De overdenkingen passen bij stukjes uit de bijbel. De verhalen gaan allemaal over reizen in de Bijbel. Het verhaal van de samaritaan bijvoorbeeld. Of het verhaal van Abram die op reis moest gaan. Het verhaal van Jozef en Maria die samen op weg gingen. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Wat werd er veel gereisd in de tijd van de Bijbel. In deze blog lees je er meer over.

Waar gaat jouw reis naar toe?

De zomervakantie zie ik als een grote reis. Het grootste gedeelte van deze reis zullen we in ons eigen huis verblijven. Dat is niet erg, maar het is wel fijn om dan wat leuke uitstapjes of andere dingen achter de hand te hebben. Want Mark mag gewoon werken. Dat hoort ook zo. Want we moeten toch ook blijven eten in deze tijd. Al zouden de kinderen het wel geweldig vinden als papa ook 6 weken thuis is natuurlijk. Maar goed, dat kan niet. Dus maken we van de vakantie een grote reis. Met uitstapjes naar de supermarkt, fietstochtjes naar het centrum en de speeltuin om de hoek. Waar gaat jouw reis naar toe?

Wat neem je mee op reis?

Als je voor langere tijd weg gaat of een dagje uit dan is het een ‘echte reis’ . Wat neem je allemaal mee op reis? Als we op vakantie gaan dan mogen de kinderen helpen inpakken. Wat gaat er in de koffer? Natuurlijk een badpak en handdoek om te zwemmen. Wat kleding om aan te trekken en hun knuffel. Natuurlijk nog een boekje om te lezen voor het slapen gaan. Ik gok, nu ik dit schrijf, dat de Bijbel voor elke dag ook mee zal gaan. Neem jij eigenlijk je Bijbel mee op vakantie? Ik zelf niet. Wel kijk ik vaak of hij aanwezig is, maar dat is tegenwoordig vaker niet als wel het geval.

Zomer Bijbel leeschallenge over reizen, 5 dagen gratis, 28 dagen 4,95 euro.

Bijbel leeschallenge

Persoonlijk merk ik dat ik minder in de Bijbel lees op vakantie. Dat is eigenlijk jammer, want juist ook op vakantie kun je veel meemaken wat je wilt delen. Alles wat aandacht krijgt groeit, maar alles wat je geen aandacht geeft verslapt. Zo zonde als dat met je geloof gebeurd. Met je relatie met God en Jezus. Geef hen ook de aandacht die ze verdienen in de vakantie. Wil je dat ook? Dan is deze challenge echt iets voor jou. Mail dan snel naar info@mamaminke.nl om je aan te melden of laat onder deze blog een reactie achter. Dan mail ik je de 5 daagse challenge gratis!

Geen addertjes onder het gras

Na de 5 dagen ben je natuurlijk niet verplicht om de challenge te kopen. Ik zou het wel heel tof vinden. De challenge voor 28 dagen kost 4,95 euro. Een koopje toch om je geloof ook deze zomer aandacht te geven? Daarnaast maak je mij ook echt heel blij als je mee doet. Ik hoop echt dat jullie het net zo tof vinden als ik zelf. Een beetje spannend is het wel. Ik heb er veel aandacht, tijd en liefde in gestoken om dit te maken. En nu is het out in the open. Iedereen mag mee doen en er iets van vinden. Spannend! Gelukkig kan ik dat altijd delen met mijn Vader en de mensen om me heen.

Voor nu wens ik je een hele fijne en gezegende zomer! Liefs, Mama MinkeZomer Bijbel leeschallenge over reizen, 5 dagen gratis, 28 dagen 4,95 euro.

1 thought on “Bijbel leeschallenge: reizen in de Bijbel – 5 dagen gratis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: