Jullie weten inmiddels wel dat wij een onze slaapkamer willen opknappen na het plaatsen van de dakkapel. Helaas hebben we niet alle middelen tot onze beschikken. Of misschien wel juist gelukkig. Want als je alles kunt kopen, wat moet je dan kiezen? Dus met een beperkt budget kunnen we veel gerichter gaan kijken naar de spullen en verf e.d. 

Vandaag kunnen jullie een heleboel mooie plaatjes zien van de slaapkamer van Loes, van de blog aboutloes.com. Zij heeft een passie voor interieur. Tijdens de periode dat zij ging samenwonen kwam deze passie nog veel meer naar boven en is haar blog geboren. Voor een portie super leuke inspiratie plaatjes kun je zeker eens een kijkje nemen op haar blog. De foto’s liegen er ook niet om. Prachtige foto’s gemaakt door Loes zelf. 

Een rustige slaapkamer met leuke accessoires. Een gedurfde kleur op de muur, die terug komt in een gepimpt ikeakastje. De eenheid straalt rust uit. En dat vind ik persoonlijk wel belangrijk in mijn slaapkamer. Mooie houten planken die de nis goed tot zijn recht laten komen. Ja, wat moet ik er eigenlijk nog meer over zeggen. Eigenlijk kan Loes er het beste zelf iets over zeggen, dus neem eens een kijkje bij haar blog over de mooie slaapkamer. Voor nu nu de prachtige foto’s. Geniet!

Wat vinden jullie van deze slaapkamer? Wat zouden jullie willen veranderen aan je slaapkamer?

De foto’s zijn eigendom van aboutloes.com. Deze mogen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt!
Bron kopfoto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: